11 Kommentarer til sellin’ out!

 1. Hvad er det for noget der er i Nordkraft på søndag? Er det noget du vil anbefale at tage til? XX// Amalie – http://www.byamaliesofie.blogspot.com

 2. Hej Amalie SofieDet er helt sikkert noget jeg kn anbefale :) Det er et loppemarked kun for tøj, som fylder hele Kedelhallen. Denne gang er det halvt børnetøj og halvt "voksen/ungdomstøj", eller hvad man nu vil kalde det tøj, som vi går i. Det er hovedsageligt privatpersoner der sælger ud af garderoben. Kom endelig og kig – man gør tit et godt kup der!knus,

 3. wauw! hvis jeg var i Aalborg, ville jeg helt sikkert købe i lækre sko du har på billedet!! – Desuden må du have en god tur til Berlin! Jeg kom hjem derfra for 2 uger siden, og det er en super fed by!!knus mie(klassisk.blogspot.com)

 4. Du skal endelig sige til hvis du kunne tænke dig at købe skoene, Mie :) Hvis jeg ikke får solgt dem på søndag, kan vi godt lave en deal!knus!

 5. Jeg synes helt sikkert, at du burde lave en salgsblog! Med alt det fede tøj du sikkert har, ville du godt kunne tjene på det :) Knushttp://nicolesdefinitionoflife.blogspot.com/

 6. Ah, you've got great stuff! I love the bag and the shoes xx

 7. Mathilde

  Jeg er også lidt vild med skoene.. hvilken størrelse er de? :)

 8. Nicole: det kan da lige være at jeg vil gøre det så :) Our Youth: thanks! Mathilde: jeg mener de er en størrelse 38. eller 38½. Det er kun derfor jeg sælger dem – fordi de er alt for store! øv!knus!

 9. hvor ville jeg dog bare elske hvis du lavede en salgsblog!! jeg elsker bare dit tøj, og vil helt sikket komme til at købe en del på den!(http://lovemywonderfullife.blogspot.com/)

 10. Marie Bøving

  Virkelig fed taske! Nu er det jo et meget gammelt indlæg, men har du solgt den? Hvis ikke, hvad skal du så have for den? :-)

  Knus

  marieboeving.blogspot.com

  • Marie

   ja, tasken er desværre solgt :) du kan tjekke min salgsblog, for at se hvad der stadig er til salg :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>