11 Kommentarer til nytårsoutfitidéen

 1. Mathilde

  Hej Marie. Hvis du ikke finder disse kæde-øringe, og du gerne vil have kæde-øreringe til nytårsoutfittet… Ja, så har de også kædeøringe her: http://carrooco.se/ .. Forresten lyder det som en go’ ide!!:-)

  • Marie

   mange tak for tippet! Ja, ikke? Jeg glæder mig sådan til at se om det fungerer :)

 2. that is awesome. good luck, it will be great. I have no idea what I will be wearing yet…but I can’t really afford to buy anything new. so we’ll see.

  http://jenalyenns.blogspot.com/

 3. Ja nogenlunde, i hvert fald et par sølvglitteragtige højtaljede shorts med blomstermønster fra H&M. Ved ikke helt hvilken overdel jeg skal have på til, men noget sort, måske en sort t-shirt med tranperante skuldre…. og så wedges :) Men ved heller ikke endnu hvor og med hvem nytåret skal fejres, så det jo super :P
  /Gunilla

 4. Jeg har endnu ingen idé om hvad jeg skal have på nytårsaften, selvom festen er fundet. Jeg er i tænkeboks mht. outfittet.

  Lige et tip, i Gina Tricot i Friis har de sådan en “ørering” der går over øret, lidt ligesom på billedet bare i sølv og med lidt anderledes detaljer. Du skulle tage og tjekke den ud, den er ret fin :)

  • Marie

   uh tak for tippet, det vil jeg kigge på! Held og lykke med at finde outfittet – tøjkrise er det værste der findes!

 5. klara obling

  Hej søde marie!

  I går da jeg var inde i århus, havde de i hvertfald en del af dem, så du burde kunne finde dem et sted:)
  De er super fine, og de ville passe godt ind til resten af sættet:)

  - klara!

  • Marie

   dejligt at høre, at de faktisk findes! Jeg har en veninde i århus, så mon ikke hun kan købe dem med til mig, når hun kommer til Aalborg i julen. Tusind tak for tippet :)

 6. Marias sæt er satme også fantastisk! Glæder mig til at se hvordan din version bliver! :)

  http://stine-mo.looknow.dk

  • Marie

   ja ikke? Jeg håber mit bliver lige så godt – men det er lidt svært at se præcis hvordan hun har syet det ;)

 7. Ida

  Gid jeg havde tid (og evner!) til at lave noget så flot. Må slå mig til tåls med at glæde mig til at se din version. Tak for din kommentar på min blog, det er sødt af dig og meget motiverende når jeg lige er startet :)

  Knus Ida, http://www.huitdeuxcinq.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>