14 Kommentarer til mandagens

 1. Skønt outfit, lidt specielt – men på den gode måde :-)
  De støvler der, er elskværdige !

  • Marie

   tak tak :) og ja, de støvler er bare mine babies!

 2. Kjolen er virkelig nice. Og billederne er super flotte!

  • Marie

   tak tak, det er jeg glad for du synes!

 3. love the stripes!
  january, x jessicajanuary.com

 4. Hej :-)
  Jeg kiggede lige igennem Asoses udsalgsvarer og fandt denne skønne kjole -> http://www.asos.com/Reverse/Reverse-Dress-in-Scratch-Print-with-Cut-Out-Bustier/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2003146&cid=14681&sh=0&pge=2&pgesize=200&sort=-1&clr=Monochrome+scratch+p <- da jeg så den var du den aller første jeg tænkte på, fordi du er så modig mht. stil. Du har den smukkeste krop, som ville passe så fint til kjolen, så ville lige skrive det til dig. Den koster £24 :-)

  • Marie

   uh, mange tak for tippet, jeg tjekker lige kjolen ud! :) og tusind tak for det fine kompliment, det er jeg glad for at høre du synes!

 5. Din kjole er så smuk! Er helt væk i din stil. Din blog er helt klart en af mine favoritter! :-)

  • Marie

   mange tak – det er jeg virkelig glad for du synes! :)

 6. Ej hvor er den bare fin, den jakke.

  http://www.sofiescloset.dk

 7. Jeg er lige faldet over din blog. Eller det vil sige det er ved at være en time siden jeg faldt over den og så er jeg bare blevet hængende:) Super inspirerende stil du har! Fedt med en blogger der bruger farver og gør det grundigt!
  :Maria
  http://www.viftrup.com/

  • Marie

   det er jeg glad for du gjorde :) Og mange tak, jeg er glad for du kna li’ det! :)

 8. Sabine

  Er vild med din blog! Og rigtig vild med jakken, hvilke second hand butikker køber du tøj fra? :)

  • Marie

   Mange tak! Jeg køber second hand i alle de butikker, jeg kan finde – den her er fra en genbrug.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>