14 Kommentarer til new in: flytteting

 1. Det ser så fint ud!

 2. Josephine

  Jeg har lige et spørgsmål, som dog ikke knytter sig til indlægget… Men ville spørge om du evt. ikke ville sende mig din guide omkring Paris, da jeg rejser dertil snart, og det er jo altid dejligt med nogle gode tips!! ;)

  • Marie

   det vil jeg gerne :) bare smid mig en mail på nemesisbabe@hotmail.com og skriv at du gerne vil have den :)

 3. Neeeeeej, hvor er det dejligt at se, at den smukke barokstol havnede hos dig! Jeg var selv så tæt på at købe den i fredags :-) Skønne ting, du har hittet dig. ER helt vild med piskemaskinen…

  • Marie

   haha, hvor pudsigt :) Jeg var også lige ved at lave den stå, men heldigvis fik jeg pruttet prisen ned til et punkt, hvor den altså bare SKULLE med hjem :)

 4. Den stol er godt nok et fund! Jeg er vild med det skæve ryglæn.

 5. Emilie

  Har LIGE kigget på pølsebakkerne i sidste uge :-) Hvor spændende at du flytter til Århus! Så kunne det jo være at man rendte ind i dig en dag!

  Du skriver, at du har venner i Århus, men hvis du skulle få brug for ekstra tips, er du meget velkommen til at skrive!

  http://www.studdedladybugs.blogspot.dk

 6. Hvor er den stol dog bare fantastisk! Den havde jeg også købt lige på stedet hvis det var mig der var faldet over den! Lucky you!

 7. Det er nogle lækre ting, især stolen! Held & lykke med flytningen, er selv lige flyttet hjemmefra, så ved hvordan det er med alle de ting der skal ordnes og købes osv. :-)

  http://www.juliemitzie.com

 8. Rosa

  Held og lykke med flytningen! Og hvor er det bare nogle fine ting, håndmikseren er da alt får fin! Hvor meget gav du får stolen? :-)

  • Marie

   mange tak! Ja, ikke, jeg er så glad for det hele, jeg gav kun 200 for stolen :)

 9. Wow, noget guld du har fået købt! Håndpiskeren er simpelthen for sød altså :-) og så var det jo hammer billigt.
  Knus til dig.

  http://smilanne.blogspot.dk/ – blog om TRÆNING, MOTIVATION, SUNDHED

 10. Wauw den stol er bare cool :)

 11. Virkelig fin stol. Jeg drømmer også om sådan en gammel sag, som jeg ville ombetrække. Desværre synes min kæreste at sådan noget er totalt mormor. Gad vide hvornår det går op for ham at min stil bare generelt er lidt old fashion? ;)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>