6 Kommentarer til new in: sweatermania

 1. Sikke nogle fine trøjer. Sådan nogle kunne jeg også godt bruge. Jeg har lavet et indlæg med dig på min blog, med nogle billeder jeg tog af dig under modeugen. Hvis du skulle have lyst, kan du tage et kig her:

  http://amaliehaun.bloggersdelight.dk/2012/09/streetstyle-marie/

  Kh. Amalie

 2. Hej Marie,

  Det var hyggeligt at rende på dig på LynFabrikken i går :) Du virker som en ærlig, sød og dejlig jysk pige.
  Du må sige til, hvis du får brug for en fotograf i ny og næ ;-)

  • Marie

   Jo tak og i lige måde, det var sådan et dejligt møde :) Og det skal jeg da nok :)

 3. Rikke

  Jesus, hvor er jeg dog glad for at der endelig er én der tør at tage det faverige på. Jeg er træt af at se blackster efter blackster i blogland. Hvad sker der for at Danmark intet mod har til at springe på farverne. Jeg går selv i meget farverigt tøj fordi det gør mig glad, og jeg må sku indrømme at jeg bliver en smule deprimeret over den sorte farve. Fedt at du tør, dig kan jeg lide!

 4. Hold nu kæft hvor er de dog bare fede! elsker i det hele taget store dejlige trøjer, og de der er alt for fede med farverne, og mønsterne + jeg elsker loppemarkeder!

 5. Josefine

  Hvis du nogensinde skulle få lyst til at sælge den øverste sweater videre, så er jeg klar! Er helt frygtelig forelsket i den. :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>