13 Kommentarer til PFW: outfit 2

 1. Hvor må det være fedt at finde sig selv alverdens steder i blogland :) Jeg synes du laver de bedste outfit posts el dagens, og jeg elsker at se hvad du nu har fundet på. Nogle gange når du viser noget new in tænker jeg bare nej nej nej.. Men når du så laver en dagens med det, gør du det til helt dit eget og giver det dit unikke udtryk :) Så du er helt klart en af mine favoritbloggere! Synes bare lige du skulle vide det..

  xx Barbara :)

  • Marie

   Sikket dejligt kompliment! :) tusind tak!

 2. jeg synes det er SÅ lækkert!! ;)

 3. So fashionable:)

 4. Du gør det sgu igen igen miss.. Virkelig seje billeder og meget fint outfit! Man bliver sgu aldrig skuffet når man går ind og kigger på din blog.. :)

  Pernille

  • Marie

   tusind tak, sikket dejligt kompliment at få – især når jeg virkelig beundrer stiler I kører på jeres blog, så betyder det en del, så taktaktak! :)

 5. Ej, jeg elsker simpelthen din stil så meget! :)

 6. Jeg er virkelig inspirerede af dit arbejde som blogger! Jeg har et lille spørgsmål, som jeg længe har spekulerede over. Arbejder du som fuldtidsblogger og hvordan kan du så få råd til at de fede køb, rejser mm.? Derudover har jeg også tænkt lidt over hvordan du har udviklet din blog til en så overdrevet cool og professionel retning – hvem tager dine billeder, og hvordan foregår det når du tager dine billeder? Er du igang med en uddannelse, hvis ja hvordan får du så tid til alt det gode blogging?

  Du virker som en super interessant og spændende person!
  Kærlighed ud,
  Victoria.

  • Marie

   åh, sikken omaffetende kommentar! Jeg skal nok komme med svaret senere, nok i en slags spørgerunde-indlæg :) og tusind, tusind tak! :)

 7. love the sweater! :)

 8. gorgeous sweater!
  s

 9. Sara
  • Marie

   nøj, mange tak! :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>