om Marie

Vær sød at spørge, før du låner billeder eller andet materiale fra bloggen her. I så fald du gør, link tilbage til www.nemesisbabe.dk

dag 2 outfit-5

Mit navn er Marie My, jeg er født i 1992, vædder af stjernetegn, oprindeligt Aalborggenser med er bosat i København.

Jeg elsker second hand- og genbrugs-tøj og klæder mig sjældent(nærmere aldrig) i et outfit uden farver eller glimmer. Jeg vil hellere klæde mig ud end jeg vil klæde mig på.

Til hverdag spenderer jeg timevis på bloggen her og derudover arbejder jeg et par vagter om ugen på KULnordkraft i Aalborg og som kassekælling i et glaspusteri.

Jeg er en dagdrømmer og drømmer ofte stort og urealistisk. Heldigvis er jeg stædig og målrettet nok til at ville opfylde mine dagdrømme, så trods deres grandiositet, skal jeg nok få dem til at ske.

Om natten drømmer jeg om meget realistiske og kedelige hverdagsting.

Jeg tror på at alle kan gøre og blive hvad end de vil, så længe de arbejder for det. Lige udeover at blive højere.

 

NABILE fra Vogue Turkyefoto af Nabile Quenum for Vogue Türkiye


NEMESIS, BABE blog
startedes i juni 2010 og har siden oktober 2011 været en del af annoncefællesskabet Bloggers Delight. I maj 2014 besluttede jeg mig for at gå solo og relancerede NEMESIS, BABE uafhængigt af nogen blogfællesskaber og kontrakter, dog med en plads i et link-fællesskab med andre dygtige danske bloggere, som kan findes på linjen i toppen af bloggen.

Jeg fotograferer street style til de store modeuger i Europa og har siden januar 2013 arbejdet for Cover magazine, Sondvenue magazine, NastyGal og ASOS i forbindelse med min street style fotografi.

Min tilstedeværelse til modeugerne har derudover gjort mig til et nogenlunde kendt ansigt på street style- og modescenen og jeg er som regel at finde på et utal af street style sider, når modeuger-sæsonerne er ovre.

Gennem bloggen har jeg derudover blandt andet lavet en “Guest Edit” til NastyGals blog, en styling-feature for ASOS’s app og været med i muse-featuren “How I Wear” i ASOS magazine. I efteråret 2013 står jeg model til Monkis SS14 lookbook og senere også til en nyhedskampagne, der kom i magasiner og Monki-butikker overalt i verden. I efteråret 2013 kom jeg også på listen over årets bedst klædte i amerikansk Elle i både magasinet og på hjemmesiden.
Vil du se billeder fra alt dette kan du klikke dig ind på min “FEATURED”-side.

I Januar 2014 vandt jeg jury-prisen for Årets Kvindelige Modeblog til Miintos Modeblogprisen, hvor juryen bestod af moderedaktører fra de største danske modemagasiner. Dette opfulgtes af en optræden i Go’ Morgen Danmark i selskab med to andre vindere fra Modeblogprisen.

I Januar 2015 vandt jeg for andet år i træk jury-prisen for Årets Kvindelige Modeblog til Miintos Modeblogprisen, hvor juryen ligeledes bestod af indflydelsesrige folk i den danske modebranche.

 

For kontakt-info, klik ind på min kontakt-side.

For yderligere info, klik ind på min F.A.Q.-side.