CREATIVE MINDS ADVENTS GIVEAWAY: Broderi fra Helga Askehave

Vores trejde advents-giveaway-præmie er doneret af den allerførste kreative som var med i Creative Minds serien – nemlig Helga Askehave! Hun laver alle mulige seje og spændende ting, og til giveaway’en her, har hun valgt at donere et af hendes super seje broderier.

Læs med længere nede for hvordan man deltager!

helga askehave broderi nemesis babe

Vinderen udtrækkes allerede på søndag, så det er med at skynde sig at joine – her er hvordan I kan være med:

 1. Følg bloggen på instagram her og facebook her.
 2. Skriv en kommentar, hvor I fortæller hvor broderiet skal hænge eller stå i jeres hjem!
 3. Husk at angive den rigtige e-mail-adresse i e-mail-feltet, når I skriver en kommentar, så jeg kan komme i kontakt med vinderen.
 4. Deltag før lørdag d. 16. december kl 23:59!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “CREATIVE MINDS ADVENTS GIVEAWAY: Broderi fra Helga Askehave”

 1. Maja skovgård Avatar
  Maja skovgård

  Den skal hænge på døren ind til mit badeværelse! Vi er ikke sarte i mit hjem, så der vil den smukt sætte stemningen ❤️

 2. Line Avatar
  Line

  Jeg bor på et lille kollegie-værelse, så der er ikke så mange muligheder – men det betyder så heldigvis også, at jeg kan se det fine motiv hele tiden, uanset hvor i mit hjem jeg hænger det. 🙂 Jeg tror det skulle komme til at hænge sammen med det fine kinesiske papirklip og den old-school Fona-reklame fra 1960’erne på min ene væg – det vil gøre sig godt med lidt mens-positivsme der 🙂

 3. Anne Rønnov Christensen Avatar
  Anne Rønnov Christensen

  Den skal hænge på en væg i min stue :0)

 4. Karla Sørensen Avatar
  Karla Sørensen

  Hvis jeg vandt dette formidable broderi, ville jeg hænge det på mit badeværelse ved siden af mine kropspositive postkort så jeg får et toilet i rigtig Hr. Larsen fra Matador stil

 5. Mathilde Baand Avatar
  Mathilde Baand

  Det ville pynte fint på fylden over min sofa! 🙂

 6. Kat Decay Avatar
  Kat Decay

  Det smukke broderi skal hænge i mit og min mands soveværelse ❤

 7. Mai O. Avatar
  Mai O.

  Jeg har LÆNGE haft lyst til at brodere mit eget, men hvor er tiden? Dét her er SÅ fint, og det skal hænge i stuen omringet af min mand som baby, perleplader, et litteraturtræ og mine kyssende bedsteforældre. Jeg har to piger og en dreng, og jeg er sikker på, at broderiet her vil sætte nogle fine og gode samtaler i gang! Yes!

 8. Stine Andersen Avatar
  Stine Andersen

  Jeg skal flytte til april og jeg er sikker på at broderiet ville være perfekt ved i indgangen, så man ser noget fint og smukt når man lommer hjem 🙂

 9. Pia Eriksen Avatar

  Det skal stå på vores soveværelse.

 10. Mille Marie Avatar
  Mille Marie

  Jeg flytter for 117. gang den første, og det skønne broderi fortjener da helt sikkert en formidabel plads på en ny ren rød væg!

 11. Jacobe Orry Avatar

  Jeg stiftede bekendtskab med Helgas fuldstændig fantastiske broderier i sidste weekend til et arrangement i Nørrebrohallen, og siden da har de dæleme været svære at få ud af hovedet – de går direkte ind og varmer mit æstetiske feministhjerte. Særligt er menstruationskopbroderiet lige noget for mig.

  Hvis jeg vinder skal det hænge over min og min kærestes seng sammen med drømmefangeren fra New Orleans og plakaten med L.A. Rings rolige, gravide kone og skabe god sovekarma. ❤️ Jeg krydser alle fingre, jeg har! Kh Jacobe/Kussesumpen

 12. Lea Avatar
  Lea

  Mine dyremalerier i stuen har brug for selskab, så det skulle hænge lige ved siden af og påbegynde et nyt billedetema.

 13. Anne Maj Avatar
  Anne Maj

  Jeg er lige nu i gang med at indrette mit værelse og har planer om en fin væg med seje motiver. Det her broderi ville passe perfekt sammen med mine andre ting, blandt andet et fint akvarelmaleri af skovplanter lavet af min veninde.

 14. Lærke A Avatar
  Lærke A

  Wauw, det er sejt og flot lavet!
  Når man åbner døren til min pigehybel mødes man af et udstoppet tigerhovede. I ledtog med broderiet vil jeg mene at de rette signaler om hvad der er plads til og hvortil loftet går, inden man træder indenfor er sendt = en perfekt velkomst. Desuden vil det være mig en ære at pryde min væg med et stykke kunst af Helga hængende, inden hun bliver en stor kanon 🙂

 15. Christine S Avatar
  Christine S

  Jeg flytter snart på højskole, så jeg ville tage den med og hænge den ved siden af min seng. Jeg elsker kvindeligheden og hvordan man portrættere menstruation for hvad det er – naturligt.

 16. Carina Avatar
  Carina

  På væggen ved siden af min badeværelsesdør ✋

 17. Michala Avatar
  Michala

  Den skulle hænge over min lænestol i stuen

 18. Mille Møller Nielsen Avatar
  Mille Møller Nielsen

  Det skal hænge på væggen i stuen i det bofællesskab, hvor jeg bor sammen med tre andre unge mennesker. Vi har været ved at rydde ud i tidligere beboers ting og mangler nu noget til væggene. Det her kunne være så sejt!

 19. Denise Avatar
  Denise

  Det er simpelthen så smukt, det broderi! Hvis jeg skulle blive den heldige, skal det hænge på den bare stuevæg i mit nye hjem ❤️

 20. Mathilde T Avatar
  Mathilde T

  Vores badeværelsesvæg er dækket af flotte kroppe, fine tissekoner og skæve tissemænd i alle afskygninger, og broderiet ville passe så fint inde i vores lille homage til menneskekroppen!

 21. Dagmar Jónasdóttir Avatar
  Dagmar Jónasdóttir

  Ih, det er fint og herligt. Jeg ville hænge det i mit læse-/strikkehjørne over kommoden med mine planter, udklipskroppe og sort samvittighed. Så kunne det hænge og minde mig om hvor fedt det er at bløde, og hvor glad jeg faktisk bliver når den uregelmæssige menstruation melder sig. Kvindekroppen er stærk og sej, og blødninger er kun et sundhedstegn! Selvom man selvfølgelig også er en stærk og sej kvinde, hvis man ikke bløder. Det blev en længere svada. Broderiet ville i al fald gøre mig glad og bevidst.

 22. Rikke Holtet Avatar
  Rikke Holtet

  Den skal hænge og pynte på toilettet :-))

 23. Menika Avatar
  Menika

  Hvor er det bare fint! Det skal pynte på en hylde i min stue 🙂