Marie på TV – kig med i morgen!

kh_dis_marie_002 kh_dis_marie_006 kh_dis_marie_008Så er dagen næsten oprunden hvor mit fjæs ruller hen over skærmen i alle mulige fremmede stuer landet over og jeg er begyndt at blive lidt for spændt. Jeg har netop fået en håndfuld pressebilleder fra programmet – som godt nok er skudt et halvt år senere end da vi optog det.. Dog betyder det at nu er det alvor! Nu kommer jeg på tv!

Jeg er meget nervøs for hvordan jeg kommer til at fremstå på skærmen og hvad der kommer til at ske efterfølgende. Hvem ved hvad det bringer? Jeg er sikker på at det nok skal blive positivt, men de der sommerfugle flyver altså stadig rundt i maven. Jeg ved at programmet, der bliver sendt i morgen aften kommer til, for det første, at have en præsentation af hvem jeg er og hvad jeg laver og derudover kommer I til at følge mig på besøg hos et pr-bureau, hvor jeg skal hente en jakke, jeg skal fotografere.

Både før og efter programmet skal I endelig være velkomne til at stille spørgsmål, hvis I er nysgerrige efter at vide noget! Jeg tænker at lave en Q&A omkring det, når programmerne er slut engang senere på efteråret.

Se med onsdag d 7/9 kl 21 på Kanal4!

 

 

Photos by Krestine Havemann for Kanal4