mfw SS17: favorit looks & trends

milan-fw-favoritesphotos via VogueRunway, collage by me

Milanos modeuge er forbi og Paris’ modeuge har været i gang i en håndfuld dage nu.. Og jeg kan slet ikke følge med! Men endelig er jeg blevet færdig med min lille favoritter-collage fra Milanos shows, der bød på klare farver, grafiske prints og tusindvis af smukke midi-kjoler, som jeg er helt klar til at hoppe i.. Iiiiih! Se lige den der pink læder-sag og den gule, blomstrede kjole med lommer, mums!

Apropos modeuger, så flyver jeg rent faktisk til byernes by, Paris, i aften og bliver indtil mandag. Det bliver en inspirationstur, hvor der skal fotograferes, shoppes, skitses og hænges ud. Tales fransk. Spises croissant og hygge mig. Jeg har planer om at afprøve en ny metode til at lave mine street style-billeder denne gang – hæng på og se med, når de billeder nok bliver udgivet i næste uge!

Hvilket look er din favorit?

 

Se collager fra New York here og London her

Se trends for denne sæson HER og HER!