NEMESIS, BABE x Baum und Pferdgarten giveaway: og vinderen er..

10475386_10204499993639419_1812982304_n

Vi er nået til den allersidste annoncering af vinderen af min Baum und Pferdgarten-giveaway i anledning af bloggens 4 års fødselsdag.. Og vinderen blev Klara – tillykke, du får en mail fluks!

Derudover vil jeg lige takke alle jer skønne læsere for at have deltaget så ivrigt i min fødselsdags-gaveregn og for at have rost bloggen op til skyerne i alle de fine kommentarer i har lagt imens – jeg har sandelig en vidunderlig læserskare!

Hav en skøn søndag og gør jer klar på en masse modeuge her på bloggen det næste stykke tid.

0

Kommentarer til NEMESIS, BABE x Baum und Pferdgarten giveaway: og vinderen er..

  1. Hej Marie.
    Jeg er lidt usikker på om det er mig der har vundet… Jeg kan ikke finde andre der hedder Klara som staves med k som har deltaget i denne giveaway, og jeg kan ikke tjekke det da min hotmail ikke virker. Så jeg vil bare spørge om det er mig der har vundet, og hvis det er om du så ikke vil kontakte mig på min gmail(socksinsandalzzzz@gmail.com) istedet? Håber ikke jeg er til besvær:).

    Kram

Skriv en kommentar