Torsdagens

QC  Blog 2015.01.29 (40 of 42)QC  Blog 2015.01.29 (10 of 42)DRESS & ROBE: AGURK STUDIO, BAG: ASOS

photos by Victor Jones

Allerede efter én modeugedag var jeg travl og udmattet nok til at tilsidesætte bloggen for i går, imens jeg lavede modeagtige-ting i virkeligheden i stedet. Imens bloggen stod stille, rendte jeg selv rundt i et outfit jeg var helt tosset med – jeg havde nemlig lånt en god bunke tøj af pigerne fra Agurk Studio, som jeg mødtes med onsdag. Nogle af de sager jeg fik med hjem var en vidunderlig, hvid og sporty maxikjole med huller over det hele og en kåbe med samisk folkedragt-inspireret print, en stor hætte og sporty elastikbånd i bunden. Jeps, jeg var tosset med det! Agurk Studios tøj kan endnu ikke købes, da der kun findes én af hver af de styles, der findes i kollektionerne, men hvis I holder øje her på bloggen, kommer I nok til at se mere til Agurk Studio i fremtiden!

I går morges havde jeg også været forbi Tresemmés hårsalon på Nytorv, hvor jeg fik fikset en lidt samurai-agtig frisure, der gik fantastisk til kåben.

 

Hvad synes I om mit modeugelook?

 

 

Pssstt.. I skal nok få mere at se til omkring min modeuge – jeg arbejder nemlig på små dagbogsvideoer af dagene her til modeugen!