11 moderigtige klik til din lørdag

Det er lørdag, det blæser, der er karneval i Aalborg og jeg er ikke fuld og klædt ud, og regner heller ikke med at blive det i dag. Så for at kompensere for den kæmpe karnevals-fomo(fear of missing out) der huserer i min lejr i dag, har jeg sat mig til at gennemsøge nettet for fede lækkert modestof, som jeg vil distrahere min hjerne med her i weekenden.. Og hvorfor så ikke også dele dem med jer?

Her er 11 moderigtige klik du kan bruge til at lære noget nyt, inspireres til dine forårsoutfits og spotte lækkert nyt tøj.

 

outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger vintage outfit vans and other stories shoes-2Hvis du sidder fast i din stil eller ikke har nogle nye idéer til forårsoutfits kan du smutte forbi WhoWhatWear og tjekke 13 forårslooks, der er nemme at gøre efter og prøve af. Du kan også kigge omkring Refinery29, der guider dig til at ruske lidt op i din egen stil og afprøve nye ting – se her hvordan!

 

OH LAND GET THE LOOK1En tredje måde at få lidt ekstra inspiration til garderoben, er at kigge de to første indlæg fra “Get the look”-serien her på NEMESIS, BABE igennem og går du og drømmer om en bestemt stil fra en billedserie, en person eller en designer, skal du endelig ikke tøve med at smide mig en kommentar – så vil jeg prøve at smide et indlæg efter jer med jeres ønsker!

 

 

Er du også tosset med at læse om de største modeller, deres syn på verden og at spotte dem i diverse musikvideoer(ja, du har vel hørt hypen om den her), så kan du for tiden høre om Josephine Skrivers oplevelser med at være regnbuebarn, Cara Delevgnes oplevelser med skuespil og poesi og tjekke de 25 bedste model-musikvideo øjeblikke ud! 

 

 

Er du mere ude efter hvordan dit strandoutfit til sommeren skal se ud, så skal du så absolut tage et kig på We Are Handsomes seneste og ekstremt seje badetøjskollektion inspireret af Miami Vice(min badetøjssamling længes allerede efter langærmede badedragter med lynlåse og vilde prints). Og er du mere til vilde vintage-designer items, vil jeg anbefale et kig på den ekstremt lækre webshop dotcomme.net, der har vintage Comme des Garcons, Walter van Bierendonk og Junya Watanabe(jeg skal virelig holde mig tilbage for ikke at bruge formuer på deres tossede designs).

 

 

For at få et kig på fremtidens mode, som de så fint siger det hos Style.com, kan du tage et kig på kollektionerne fra Parsons designskolens elever her, eller klikke dig over på i-D hvor vi får et indblik i University of Westminsters afgangskollektioner.. Og er du mere til at læne dig tilbage og droppe læseriet, kan du også tjekke den nye kortfilmsdokumentar med Martin Margiela ud lige her!

 

 

Hvad bruger I lørdagen på?