15 ting jeg oplevede til Oslo Runway

Mit første outfit under Oslo Runway – Stories frakke, Bianco sko og resten er genbrug

Tirsdag morgen kl. 7 sprang jeg og en god håndfuld andre bloggere og modemagasin-folk på en flyver mod Oslo for at deltage i modeugen deroppe, Oslo Runway. Turen varede bare indtil onsdag aften, men hold op, jeg fik oplevet en masse(blandt andet SKAM-fangirl-aktiviteter af vild karakter)!

Derfor har jeg lavet en liste med alt jeg synes var værd at nævne fra turen plus en håndfuld billeder – forresten, al coolness omkring kendisser er lagt på hylden i indlægget her. Fangirl-Marie er til gengæld allestednærværende.

 

Jeg stod op kl. 05 tirsdag morgen for at nå flyveren til Oslo.

… Alle influencerne blev, da vi kom, vartet op i Style Lounge, som var ret tæt på den mest brugte show-location, så vi kunne komme tilbage og få varmen, spise og få stylet hår mellem hvert show.

… Vi havde hvert vores tøjstativ, hvor vi kunne hænge vores outfits op(i så fald man havde flere med pr. dag) og vi kunne låne tøj fra nogle dygtige norske designere, hvilket jeg benyttede mig af.

Der var en seng i Style Loungen, som flittigt blev brugt om onsdagen, da vi næsten allesammen havde voldsomme tømmermænd.

 

… Vi fik set alle shows, vi ville under modeugen, og mine favoritter var blandt andre Elisabeth Stray Pedersen(på billedet herover), Anne Karine Thorbjørnsen(på billederne med blå baggrund) og Veronica B Vallenes(på billedet med det helt røde look).

Jeg blev overrasket over kvaliteten på norsk design, wow! Det er simpelt, skandinavisk, men med en kant, der er super spændende og tilføjer simpliciteten noget ka-pow!

… Jeg blev ligeledes overrasket over hvor meget de gik amok koreografisk til de fleste shows – det blev gået meget hurtigt, super langsomt, i cirkler, i firkanter, stoppet op, drejet rundt og næsten gået zig-zag. Og i nogle shows var alle ovenstående måder at gå på kombineret.

 

Jeg lagde mit mest populære insta-billede op nogensinde, da jeg SKAM-fangirlede og tog et billede sammen med Henrik Holm(Even). Jeg smelter stadig lidt indeni!

Jeg havde en formidabelt smuk bluse fra Stine Goya på til den internationale presse-middag, hvorefter vi festede og Thomas Hayes(SKAM-William) kom og strejfede min albue mens jeg dansede med Kristine. Smeltede igen. Det viste sig at det var ingenting i forhold til hvad der skete senere.

… Da vi synes det var tid til at tage hjem synes Emili det var tid til at tage hjem til Thomas og jeg kunne ikke være mere enig. Fangirl-aktiviteter på højt niveau. 

Emili, Kristine, Marie, Nathalie og jeg festede i Thomas’ lejlighed med nogle af hans venner og jeg sendte mit hidtil mest udråbstegns-fyldte snap til alle mine venner.

… Festen var ikke nødvendigvis den vildeste(som I “skal vi tage hjem nu?”-typen af fest) og vi drog hjem igen halv 5.

Jeg kom i seng kl. 5, 24 timer efter jeg stod op. Kan du stave til smadret type?

 

Jeg forsøgte at ligne en uden verdens største tømmermænd om onsdagen i en varm Vibskov-sweater og genbrugs-ruskinds-jakke og godt selskab i form af søde Marie.

… Jeg fik lånt lækre sager fra de norske designere, der viste under Oslo Runway – et cool halstørklæde af Elisabeth Stray Pedersen, en vidunderlig frakke fra Holzweiler og den lækreste strik fra Christina Ledang.

 

Ok, det var måske det hele – og er der noget mere I vil vide, så spørg endelig!