2016 Bloopers del 1

outfit-october-nemesis-babe-bloops-2016-1

Når man fotograferer sig selv så meget som jeg – og andre bloggere gør – er der absolut en god portion billeder, der aldrig når bloggen. En del af dem er ret sjove! Så jeg har støvsuget mine billedarkiver for de bedste af de dårligste, nemlig en god omgang bloopers fra diverse shoots.

Jeg laver ikke andet end at prøve at se godt ud og være artsy her på bloggen, men en gang i mellem synes jeg lige der skal være plads til at være lidt grim! Der kommer en lille håndfuld mere af mine bloopers i løbet af året, eftersom der er en hel del at tage af!

 

Glædelig torsdag eftermiddag! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

outfit-october-nemesis-babe-bloops-2016-1-5 outfit-october-nemesis-babe-bloops-2016-1-3 outfit-october-nemesis-babe-bloops-2016-1-4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

outfit-october-nemesis-babe-bloops-2016-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA