3 ways to wear: skørter og kjoler om vinteren

Før vi giver os i kast med denne omgang “3 ways to wear”, må jeg lige lægge vægt på, at er man ude på at gå med skørter om vinteren, er det en god idé at investere i et par gode nylonstrømper eller strømpebukser – eller bruge f.eks. et par nude nylonstrømper over et par sorte nylonstrømper for at holde varmen.

 

SKØRT

wtwt skirt-1MIT OUTFIT: RULLEKRAVE: GINA TRICOT, BLUSE: MARIMEKKO, SKØRT: SECOND HAND, SKO: ZARA

Skal du style et skørt til de køligere tider, er det en god idé at finde en matchende undertrøje – helst en rullekrave – og bruge som basis-kjole til dit vinterlook. Med en god undertrøje i en neutral farve, der matcher dit skørt, og en farverig sweater udenpå holder du varmen, samtidigt med at dit outfit bliver sammenhængende.

 

shop the look 
[show_shopthepost_widget id=”1352771″]
[show_shopthepost_widget id=”1352775″]
[show_shopthepost_widget id=”1352779″]

 

SOMMERKJOLEN

wtwt skirt-1-2MIT OUTFIT: HAT & SWEATER: SECOND HAND, KJOLE: MONKI, SKO: SELECTED

Jeg her en hel masse skønne, kortærmede sommerkjoler, jeg går og savner at kunne bruge om vinteren – men jeg har fundet et trick! Har du en højhalset sommerkjole, eller en kortærmet kjole, der knapper helt op i halsen, kan du gøre den lidt mere vintervenlig med en sweater med V-udskæring, så man stadig kan se kjolen.. Uden at du fryser!

shop the look
[show_shopthepost_widget id=”1352787″]
[show_shopthepost_widget id=”1352788″]

KJOLE OVER BUKSER

wtwt skirt-1-3MIT OUTFIT: KJOLE & JEANS: MONKI, SKO: ZARA

En måde at holde skankerne varme på når man går med kjole om vinteren er at kaste sig udi disciplinen “kjole over bukser”. Hvis det gøres forkert, kan de se super ærgerlig ud, men gøres det rigtigt, er det ret cool. Find en kjole med midi-længde og et par jeans der ikke sidder helt stramt på benene og så kan looket blive ret så fedt.Jeg har tilføjet et bælte for at gøre det mere feminint, men en stor poset strikkjole med jeans indenunder, kan også se superfedt ud!

 

shop the look 
[show_shopthepost_widget id=”1352792″]
[show_shopthepost_widget id=”1352795″]

 

Hvordan bruger I skørter og kjoler om vinteren?