3 Ways to Wear: vilde prints

Tiden er kommet til det sidste indlæg i “ways to wear”-serien i denne omgang og vi slutter af med noget, der står mig hjerte meget nært.. print! Husk at I kan klikke på “ways to wear”-billedet ude i sidebaren og se alle indlæg i serien.

Har du ønsker til kommende “ways to wear”? Så smid en kommentar!

Klik på de små plusser ved tøjet, for at finde ud af hvor du kan købe det tegnede tøj.

 

Print med print
[show_ms_widget id=”553954″ image_id=”636998″ width=”712″ height=”533″]
mit look: T-SHIRT: WEEKDAY(GAMMEL), BUKSER: VINTAGE CACHAREL

En af de ting, jeg selv har kæmpet en del med at kunne gøre nemt er at bruge et printet stykke tøj med andre printede stykker tøj samtidigt. Dog har jeg fundet nøglen: hvis du har et par farverige, printede bukser på, så tilsæt en enkelt t-shirt med et simpelt print – så bliver hverken de ene eller det andet print for meget og dit outfit har stadig masser af liv!

 

 

Print med neutrale farver
[show_ms_widget id=”553958″ image_id=”637002″ width=”712″ height=”533″]
mit look: CAP: 210 FITTED, T-SHIRT: SECOND HAND, SHORTS: VINTAGE LEVI’S, SKO: MARNI

Hvis ikke man er frisk på at smide tonsvis af print på kroppen, kan man altid starte ud med et mere enkelt look. Brug en top med et vildt print sammen med enkle denim-shorts og snøresko eller en printet nederdel med en enkelt hvid t-shirt.. Og er man lidt i hopla, kan man altid tilføje en kæk kasket.

 

 

Print all over
[show_ms_widget id=”553962″ image_id=”637006″ width=”712″ height=”540″]
mit look: SKJORTEKJOLE: SECOND HAND, STRØMPER: H&M, SKO: MARNI

En anden nem måde at bruge print er at finde en kjole eller en buksedragt med print – når hele kjolen eller dragten er printet, bliver det ikke for meget, hvis du tilsætter et par enkle sko og andre accessories, der passer til printet på dit tøj. Easy peasy!

 

 

Husk at du kan vise dine “ways to wear” print frem på instagram og bruge tagget #nemesisbabewtw og tagge @nemesisbabe, så jeg kan se din måde at bruge print!

 

KREDITERING:
Alle billeder er taget af Julie Thoft/Thoft Photography og alle illustrationer er lavet af Julie Torpegaard/Julie Torpegaard Illustrationer