39 kjoler til din sommer

Ok, jeg havde tænkt mig at lave et lille kjole-shopping-indlæg, men da jeg begyndte at researche tog projektet altså om sig. Så nu blev det altså til 39 kjoler, du kan bruge til forskellige anledninger denne sommer – lækre hverdagskjoler, fine festkjoler og et par stykker til de kølige sommeraftener når solen er gået ned. Der er alt fra regnbuekjoler til flæser, silke og strik, blomsterprint og uendelige mængder af striber.

Forresten er alle mine kjolelinks affiliate-links, hvilket betyder at jeg tjener alt mellem et par øre til halvanden krone pr. link, når I klikker. Såååååå.. hvis I er interesserede i at bidrage lidt til sommersparebøssen/gøre at jeg faktisk får løn for mit arbejde med bloggen, ved I hvad I skal gøre 😉

Hverdagskjoler

Affiliatelinks: 1: Ellos, 2: Stylein, 3: Asos, 4: Odd Molly, 5: Jaqueline de Yong, 6: Ellos, 7: Asos, 8: Filippa K, 9: Topshop, 10: Ellos, 11: Asos, 12: Ellos, 13: Boohoo, 14: Cos, 15: Warehouse, 16: Cos, 17: Daisy Street, 18: Boohoo

Kjoler til fest & bryllup

Affiliatelinks: 1: Asos, 2: Cos, 3: Filippa K, 4: Filippa K, 5: Asos, 6: Odd Molly, 7: EDC, 8: Cos, 9: Influence, 10: Cos, 11: Asos, 12: Cos, 13: Boohoo, 14: Asos, 15: Asos

Kjoler til de kølige sommeraftener

Affiliatelinks: 1: Asos, 2: Filippa K, 3: Vila, 4: Whyred, 5: Stylein, 6: HunkyDory