ÅRET I INDLÆG: de bedste oplevelser

Noget, der er så skønt, når året går på held, er at tænke tilbage på alle de gode ting, der er sket i løbet af året – her på bloggen er vi nu kommet til de oplevelser, der har været helt ekstraordinære i 2014 og som kun får mig til at glæde mig til et nyt år fyldt med nye muligheder!

 

Uss0i1t

Jeg startede året ud med en ret så skelsættende oplevelse – i januar vandt jeg nemlig prisen som Årets Kvindelige Modeblogger til Miintos Modeblogpris, der var udvalgt af en jury at landets moderedaktører inklusiv mit idol, Uffe Buchard. Overvældende og sindssygt fedt? Helt sikkert! LÆS INDLÆGGET HER!

 

bLsJC8v

Efter at have været rundt i modeuge-manegen hele februar, vendte jeg i foråret hjem til en omvæltning. I marts flyttede jeg ind I et stort, skønt værelse i Aalborg i det dejligste bofællesskab – den endelige hjemmefraflytning! SE MIT VÆRELSE HER!

 

aoHq7Lh

Samme dag, jeg flyttede ind i det nye bofællesskab, stod den på fastelavnsfest, hvor endnu en nye ting skete. Jepper, den aften, hvor jeg var klædt ud som karikeret regnefilmsfigur med blåt hår, mødte jeg min søde kæreste – hvem siger man ikke kan score med paryk og tegninger i ansigtet? SE UDKLÆDNINGEN HER!

 

x3FekFg

Endnu en udflytning skete, da jeg i maj forlod Bloggers Delight og gik solo. En af de fineste beslutninger jeg har truffet i bloggens historie, da jeg aldrig har været mere tilfreds med min blogs udtryk, end efter jeg flyttede.. Og I kunne også ret godt lide det, ikke?

 

LsilArK

En udlængsel i foråret fik min søster og jeg til at tage et smut til Barcelona – den skønneste og mest afslappende rejse længe! SE BILLEDER FRA TUREN HER!

 

Skærmbillede 2014-12-23 kl. 14.21.30

Til Københavns modeuge i august blev jeg kontaktet af Berlingske, der ville filme mig under en af modeugedagene. Selvom det var den mest udmattende dag længe, hvor jeg oven i købet blev fulgt med kamera nons stop, synes jeg det blev en fed video – og I, der ikke har mødt mig, kunne endelig få en lille smag af hvordan jeg er. SE VIDEOEN HER!

 

venice-venezia-trip-with-andreea-nemesis-babe-7

Et af mine nyeste og dejligste modeuge-fotograf-bekendtskaber, Andreea, og jeg drog under modemåneden en smuttur til Venedig som en lille pause fra arbejdet. Og det var den bedste beslutningen nogensinde – vi havde den mest vidunderlige dag i solskinnet og med hinandens selskab. SE BILLEDER FRA TUREN HER!

 

The-Young-One-editorial-styling-by-Marie-jensen-nemesis-babe-photo-by-Luka-Rone-model-Coco-Isabel4

For første gang fik jeg også stylet et test-shoot, som jeg var og stadig er åh, så tilfreds med! Arbejdet med fotografen Luka, modellen Coco og oplevelsen med at hente tøj til shootet og få det til at fungere var super spændende!  SE BILLEDSERIEN HER!

 

Hvilke oplevelser husker I bedst fra 2014?