året i indlæg: geniale guides

I løbet af 2014 har der røget en guide eller ti over disken – her er dem, jeg var gladest for..

 

REJSEGUIDES
travelingpackingnemesisbabe-3_zps43b828c3

Ligesom de seneste par år, har jeg også rejst en del i 2014. I den forbindelse fik jeg givet jer en udførlig guide til at pakke kufferten, toilettasken og håndbagagen og mine mange ture til Paris mundede udi en – fra jeres side – længe ventet guide til mine stamsteder i byernes by. 

 

 

GARDEROBEGUIDES
ny5EG76-2

En flytning gjorde, at jeg måtte omstrukturere min garderobe og få arrangeret den på ny – så der fik I naturligvis også en guide til hvordan I kan arrangere jeres garderobe. Og da sommeren gik på hæld, kom der minsandten også en guide til at klargøre garderoben til den kolde tid. 

 

 

BEAUTYGUIDES
artaffair2-2-2

Endelig fik I et kig ind i min læbestift-samling med min guide til farverne, jeg har på sminkehylden. Derudover kom jeg med fine guides til nye beauty-looks, jeg selv har prøvet henover efteråret her og her.

 

 

BLOGGINGGUIDES
nemesis-abbe-camera-lenses-35mm-50mm-85mm-canon-eos-7d-1Et udførligt kig i mine kamerasager gav jer forhåbentlig lidt mere forståelse omkring bloggerens højre hånd, kameraet. Og når der var styr på billederne, kunne I trippe gennem min guide til hvordan man holder godt gang i bloggen. 

 

 

Hvilken guide er jeres yndlings?