Året i Outfits #1

outfits 2014 nummer 1 nemesis babe marie jensen smaller#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9

Som et led af mine tilbagekig på årets indlæg, kan jeg naturligvis ikke undgå outfit-indlæggene, der danner grundstammen for bloggen. Her i den første del har jeg fundet mine yndlingsoutfits fra nytåret og indtil sidst i april – eftersom jeg jo er på farten det meste af januar og februar, er der desværre ikke supermange indlæg fra de kolde måneder.

Jeg elsker at kigge tilbage på mine outfits, eftersom jeg altid kan huske hvad jeg lavede dagen jeg havde dem på – her kommer en lille liste af ting, jeg kan huske jeg lavede, da jeg var iført de forskellige outfits – klik på tallene for at komme til outfitsene:

#1: Nytårsaften i min venindes baggård
#2: Arbejde og efterfølgende brætspilsaften med gode venner
#3: Modeuge i København – den dag, jeg første gang mødte Mø og gik i fangirl-mode
#4:
Da jeg skulle fotografere til Nordjyske Stiftstidende efter at have vundet modeblogprisen
#5:
Den dag, jeg næsten lærte at stå på hovedet til yoga
#6:
En ganske stille og rolig dag, tilbragt i min skønne veninde, Lineas, selskab
#7:
Den dag, jeg lærte opskriften på koldskål
#8:
Den dag MbyM holdt event i Aalborg
#9:
Da jeg var til blogger-event for Elle Style Awards

Hvilke outfits er jeres yndlings?