advents giveaway: vind festkjolen til dig og din veninde

monki giveaway nemesis babe best friend marie my monki giveaway-6 monki giveaway nemesis babe best friend marie my 3 monki giveaway-2

Så er julen igen på vej og den plyssede hue, jeg har fået i adventsgave af min kære mor, har fået mig til at tænke på at jeg også gerne vil give lidt. Og hvem ellers at give adventsgaver til end mine dejlige læsere her på bloggen – som en lille tak for at I følger med!

Derfor har jeg hevet fat i Monki, som jeg – og størstedelen af jer – jo er vild med, for at peppe “party-sæsonen” en smule op. Jeg har fundet mit nytårsoutfit, men det er jo ikke alle, der er nået dertil, så jeg har fået lov til at give to af de fineste glimmerkjoler væk til en heldig læser og hendes veninde. Kjolerne er begge en str. S.

For at deltage i konkurrencen om at vinde de to skønne kjoler på billederne skal du: 

  • følge NEMESIS, BABE på bloglovin og instagram.
  • skrive en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller hvilken veninde du vil dele festkjolerne med og hvorfor.

 

Husk, at der jo er større chance for at du og din veninde vinder kjolen, hvis I begge deltager, så del endelig giveaway’en med din bestie for at optimere chancerne!

monki giveaway nemesis babe best friend marie my 2

 

Konkurrencen slutter fredag d. 11/12 og vinderen offentliggøres den trejde søndag i advent, søndag d. 13/12, hvor der måske kommer endnu en lille overraskelse.