apropos mønstre: dagens fra i forgårs

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

LIPSTICK: UP THE AMP by MAC, MENS LEATHER JACKET: SECOND HAND, CROPPED T-SHIRT: DIY, LEGGINGS: SECOND HAND, BOOTS: SECOND HAND

Jeps, jeg har gjort det forbudte igen – men jeg kunne ikke lade være. Gamacher som bukser er lidt af en forbrydelse, men jeg retfærdiggør mit valg ved at argumentere med at jeg klædte sig efter en tidsperiode hvor det var et kæmpehit. Jeg er nemlig gået i 80’er/90’er-mode igen. Det hele skyldtes at jeg fandt disse vilde gamacher bagerst i skabet i søndags og så kunne jeg ikke lade dem ligge. Jeg ved godt de er for åndssvage, men jeg synes det er ret fedt. Og så er gamacherne jo ret meget apropos i gårs indlæg om mønstre og print (HER). Jeg valgte at style dem så simpelt som muligt – dog i takt med 80’erne, selvfølgelig – så mønstret virkelig kunne komme til sin magt. Hvad synes I om det?

Oops, I did it again, committed a fashion crime, that is. But I couldn’t help it. Leggings used as pants are quite a crime, but I justify my choice by argumenting that I dressed in the spirit of a period of time, in which is was the coolest thing ever. I’ve gone into an 80’s/90’s mode again. It’s all caused by the fact that I found these insane leggings in the back of my closet Sunday and I couldn’t just let them lie there. I know they’re stupid, but I really like it. And then these leggings are very apropos the post yesterday about patterns and prints (HERE). I chose to style them as simple as possible – in an 80’s way, though – so the print will get the full attention. How do you like it?