Asian Invasion Birthday Party

ASIEN BELT, FLOWER HAIR BAND, YELLOW KIMONO, ORANGE KIMONO, FLAT FORM SANDAL, CRISS CROSS FLATFORM SANDAL, RED KIMONO, FLOWER HAIR PIN
[show_shopthepost_widget id=”670641″]

Jeg går rigtigt og forbereder mig for tiden – som I nok ved(det burde alle, i hvert fald!) har jeg fødselsdag på søndag, og derfor holder jeg fest for mine bedste veninder på fredag.

Temaet står på Asian Invasion og jeg planlægger at gå all in på traditionel kimono, platform sandaler, brede bælter, hvid pudder og spisepinde og blomster i frisuren. Derfor har jeg smækket en dejlig lille collage sammen af mine bedste inspirationsbilleder og de sager, jeg ikke ville hade at have i hænde til festen. Jeg sørger naturligvis for at instagramme godt fredag aften, så I også kan se den asiatiske festivitas med chai te-cocktails, soyamandler og origami i overdrevne mængder og er jeg rigtig god, kan det være at der kommer et billede eller to på bloggen også!

Hvad var jeres seneste temafest?