ASOS Fashion Up feature

 photo foto1_zps8e367108.png photo foto3_zps006ce23f.pngFor flere måneder siden fik jeg en e-mail fra Asos med en forespørgsel omkring om jeg kunne tænke mig at lave en styling-feature til deres Fashion Up app, hvor jeg skulle style et stykke tøj, de sendte mig og lave forskellige outfits og billeder med det stykke tøj. Jeg tænkte: “øhm, spørger ASOS MIG om jeg vil lave en feature for dem?! Hell yes!” og så var den beslutning taget. Noget tid efter fik jeg denne fine og ret så polyvalente(jeg kan ikke huske det rigtige ord for betegnelsen, så jeg tyr til kemisprog fra synonymordbogen, det er meget underligt) skjorte og en deadline med posten. Derefter smuttede min veninde, Linea, og jeg rundt omrking til gode locations Aalborg, bl.a. på Eternitten og på Vestbyen station, for at skyde mine forskellige outfits. Det var en super hyggelig og sjov dag, som resulterede i en del super fede billeder, som jeg er ih, så stolt af! Min feature udkom i Asos’ app i mandags og jeg har det så underligt med at se mig selv i en udgivelse, som så utroligt mange mennesker læser. Tænk sig lige, mig og Asos! Forresten er der sket den pudsige ting, at søde og virkeligt seje Sarah Michaela også er med i selvsamme udgivelse af app’en, dog med en længere artikel og en masse lækre billeder med outfits fra Asos – sjovt som vi lige skulle støde ind i hinanden på en app! Jeg planlægger at lægge billederne af mine forskellige outfits til featuren ud løbende, så I kan få et rigtigt kig på alle de flotte billeder vi fik lavet!

Some months ago I got an e-mail from Asos asking me if I wanted to do a styling-feature for their Fashion Up app, where I was going to be styling an Asos itm and put together diffferent kinds of photos and outfits. My exact thought was “Did ASOS just ask ME to do a feature for them?! Hell-to-the-yes!” and so, my decision was made. Some time after that I got this awesome multi-purpose shirt and a deadline in the mail. Then my friend, Linea, and I raced around to find good locations in Aalborg, like to the shut down eternit factory and to Vestbyen station, to shoot my different outfits. We had so much fun and the photos turned out to be amazing – I’m so proud of them all! My feature was posted in the Asos Fashion Up app this Monday and I feel so weird about seeing myself in an app thousands of people must be reading. Just think, me and Asos! Oh and by the way something peculiar happened; the super sweet and cool Sarah Michaela is featured in the same issue of the app as I am, though with a longer interview and lots of great photos of her wearing Asos outfits – funny how we had to run into each other on a smartphone app! I plan to post the photos of my outfits from the feature during the next few weeks, so that you can get a look of which great shots we’ve produced.


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “ASOS Fashion Up feature”

 1. Julia Avatar

  Åij, hvor fedt! Du har godt nok også fortjent det 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   ja, meeeega! 🙂 Og mange tusind tak!

 2. Matilde Avatar

  Årh, endnu en sej ting, der sker for dig! SÅ fortjent dog!

  1. Matilde Avatar

   Har i øvrigt også lavet en anbefaling af din streetstyle Tumblr her: http://blank-maps.blogspot.dk/2013/07/favorites-on-tumblr-part-ii.html

   1. Marie Avatar
    Marie

    ih, mange tak du! 😀

  2. Marie Avatar
   Marie

   Mange mange tak! 😀 😀

 3. Nanna Avatar
  Nanna

  Ih hvor læks!

  Har du set disse billeder Marie? http://www.hapiclomap.com/2013/07/article000407.php

  1. Marie Avatar
   Marie

   ja, ikke? 🙂 Og jepper, dem har jeg set, men tak for tippet alligevel!

 4. Pernille Avatar

  Hvor er det fedt og fuldt ud fortjent! Og virkelig en nice skjorte de har valgt, den ligner slet ikke en Asos-skjorte men derimod noget, du selv kunne have opsporet i en genbrug, hvilket jo passer perfekt til dig! 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   hæhæ, mange tusind tak, jeg var også selv lidt overvældet da de skrev til mig 🙂 Og ja, jeg tvivlede selv på skjorten, da de sendte mig billedet, men den har vist sig at fungere super fedt 😀

 5. Klara Piekut Avatar
  Klara Piekut

  Er ret sikker på, at ordet er “anvendelig”, hahahahahhaha..
  Men det ser virkelig godt ud med de oprullede ærmer. Lige i øjet!

  1. Marie Avatar
   Marie

   hæhæ, det har du ret i – men jeg ledte mere efter ét dækkende ord for “anvendelig i flere henseender”, hvilket er virkelig svært at finde, hvis ikke man skal til at blive kemisk 😉 Og ja, jeg synes også det ser så fint ud, tak! 😀