Autumn leaves

outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-8collage2 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-2-collage1 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-2-collage4 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-8collage1 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-8collage3 outfit-november-fall-blade-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-2-collage2DRESS, BELT & BAG: SECOND HAND, SHOES: ZARA

Her for nyligt har mit liv stået på den første eksamensskrivning på mit nye studie samt en tiltrængt pause med et par gode, afslappede fridage. I går var jeg ude at gå tur med en skøn veninde, jeg har mødt gennem mit arbejde med bloggen. Der var rustrøde blade på træerne og lange snakke på Assistenskirkegården og efterfølgende kaffe på yndlingskaffe-biksen i Jægersgårdgade, som jeg har skrevet om i min lille Nørrebro-café-guide. Den langærmede uldundertrøje kom  på og udover den, en helt formidabel kjole som hverken har nået den til bloggen eller min insta endnu. Det er en kjole, jeg købte til en slik i en genner på Nørrebrogade og som både er varm og smuk. Jeg elsker bare fine vinterkjoler!

Jeg har fundet et par fine eksempler på lækre kjoler til vinter her nedenunder. Selv drømmer jeg om den lidt barokkede velourkjole, wow!

 

SHOP VINTERKJOLER
[show_shopthepost_widget id=”2090531″]
outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-2-collage3