AW14-street style: hænderne fulde

ALL PHOTOS BY ME // MORE STREET STYLE AT NEMESIS BABE STREET STYLE

Da jeg sad og kiggede mine billeder fra de foregående modeuger igennem opdagede jeg en ret så gennemgående tendens for mange af dem. Det er en af de ting, der virkelig varierer meget fra person til person, som virkelig kan gøre et outfit mere fuldendt end hvis det ikke var der og som man som regel altid kan få nogle superfine detaljebilleder af: ting folk har i hænderne! Tasker! Telefoner! Invitationer! Ja, plyshunde endda! Og jo mere, jo bedre – som for eksempel på det sidste billede(selvom det meste godt nok hænger på skulderen). Disse superfine detaljebilleder udgør en stor del af mine yndlings-fotos fra modeugerne – for eksempel er jeg vild med det fjerde billede, hvor tasken, invitationen og mobil-coveret fungerer virkelig fint med resten af outfittet.. og de forskellige rødlige toner i baggrunden gør det bare endnu lækrere! Hvilket billede eller accessory er i gladest for?