B9shop: de ting du ikke finder andre steder

I dag var min søster og jeg et smut omkring B9 shop i Brandstupgade 9 (i Aalborg). Butikken åbnede for et stykke tid siden, men jeg har ikke fået besøgt den indtil nu og sikke en skam! Butikken er super lækker og har tøj fra Wackerhaus, Ivana Helsinki, GudrunGudrun, Bøgelund Jensen, Younig, Weiz og Finnsdottir – mærker man ikke finder alle steder! B9 shop er faktisk en af de meget få butikker i DK som fører mange af de mærker som de har – gud ske tak og lov for at B9 er åbnet i Aalborg! Tøjet er super kvalitet og virkelig, VIRKELIG lækkert – min søster og jeg fik begge øje på en håndfuld ting, som vi hellere end gerne ville have hængende i skabet, bl.a. en elektrisk blå, 80’er agtigt blondebluse fra Bøgelund Jensen for mit vedkommende og en fantastisk lækker og blød cardigan/jakke fra Wackerhaus for min søsters vedkommende. Men da priserne også følger den fantastiske kvalitet måtte vi gå tomhændede derfra som de fattige studerende vi er, trods for et fint tilbud jeg fik for den blå blondesag. Men planen for mig er helt sikker at komme tilbage efter Paristuren og se om jeg har penge tilbage – ellers kommer jeg helt sikkert tilbage når B9 åbner efter sommerferien i august, hvor jeg nok har fået min første løncheck fra mit nye dejlige job (så skal der shoppes!). Butikken er helt sikkert et besøg værd og hvis du vil tage et smugkig på hvad du kan vente dig, så besøg B9 shop’s hjemmeside her.

Today my sister and I went by the relatively new B9 shop in Brandstrupgade in Aalborg. The shop opened some time ago, but today was my first chance to go there. The shop is amazing and has clothes from Wackerhaus, Ivana Helsinki, GudrunGudrun, Bøgelund Jensen, Younig, Weiz and Finnsdottir – brands you don’t find anywhere! The shop is actually one of the few shops to have many of these brands in Denmark – thank god B9 has opened here in Aalborg! The clothes are great quality and very, VERY pretty – my sister and I both found a handful of stuff we wanted. For example an electric blue, 80’s lace blouse from Bøgelund Jensen for my part and a lovely, soft cardigan/jacket from Wackerhaus. But since the prices follow the great quality of the clothes, we both walked empty handed from the shop – despite a good offer I got on the blue lace blouse. But my plan is definately to come back after my trip to Paris, if I have money left from that trip – or, well, I will definately come back to B9 when it opens up after the summer break in August, when I’ve gotten my first paycheck from my new job (let the shopping begin!). But the shop is definately worth a visit. If you want a taste of what you can expect, visit B9 shop’s site right here.