bag scene, foran linsen

ALL PHOTOS BY ME

 photo StineLadefoged3_zpsf96cac29.jpg
 photo StineLadefoged1_zps254f93bb.jpg
STINE LADEFOGED
Det kunne jo umuligt være en dårlig ting at fotografere backstage til et show, hvor “temaet” var bondage-strik og spændende former og farver. Jeg er selv ret glad for billedet af de to modeller, der bliver klædt på i hvert sit mintgrønne strik-sæt. Jeg er ret glad for kompositionen af billedet og det faktum at modellerne virker ret anonyme, eftersom deres ansigter næsten ikke er en del af billedet. Det andet billede kan jeg virkelig godt lide fordi det virker en smule melankolsk og på grund af kontrasten mellem modellens mørke look og det hvide tøj på stativet.

Shooting backstage at a show with a “theme” of bondage knit and exciting shapes and colours could neer be a bad thing. I’m personally pretty happy about the photo of the two models being dressed in each their minty green knitted outfits. I really like the composition of the photo and the fact that the models seem quite anonymous, since their faces are almost not in the photo. The second photo is also one of my faves because of the bit of melancoly and the contrast between the dark look fo the model and the white clothes on the hanger.

 photo Moonspoon3_zpsf2b44a9b.jpg
MOONSPOON SALOON
Det show jeg havde glædet mig allermest til var helt sikkert MoonSpoon, men desværre måtte jeg smutte førend modellerne kom i tøjet. Dog fik jeg nogle ret så fine billeder af make-uppen og skoene, som jeg var fuldstændigt vild med. Som altid kan jeg slet ikke stå for MoonSpoons ualmindeligt fede design af Buffalos og de sølvfarvede på øverste billede var ingen undtagelse. Det andet billede har jeg valgt at vise, fordi jeg synes det giver et rigtig fint kig på den fine frisure og fordi jeg er tosset med lyssætningen, kompositionen og modellens ret salige udtryk.

The show I’d been looking forward to the most was MoonSpoon, without a doubt, but unfortunately I had to leave before the models got dressed. I did get some nice photos of the make-up and the shoes, though, and that I loved. As always, I’m a sucker for the designs that MoonSpoon use on the Buffalos – those silvery ones on the top photo are no exception! The second photo, I chose to show, because I think it gives a great look at the nice hairdo and because I love the composition, the light and the pretty calm look of the model.

 photo HenrikVibskov10_zps946d5690.jpg photo HenrikVibskov4_zps25bb5eb8.jpg
HENRIK VIBSKOV
Et andet show jeg havde glædet mig ultrameget til var helt sikkert Vibskov. Jeg var tosset med kollektionen og ligeledes de billeder jeg fik backstage. Lyset var egentlig virkelig dårligt backstage til Vibskov, men på disse billeder kan jeg virkelig godt lide det alligevel – det virker så meget mere gråt end ved de andre shows. Jeg har valgt at vise jer det første billede, fordi lidt action altid er godt – sådan et rigtig fint øjebliksbilelde, hvor den underlige badehætte-hatte-friure blev rettet til på en virkelig sej model. Det andet billede er et af mine yndlings fra hele modeugen. Det tog mig lidt tid at få kompositionen og fokus helt i øjet, men da jeg fik det, var jeg så glad. Den rå væg som baggrunden, modellen i det stribede tøj og sweateren inklusiv billedet af en models look i forgrunden.. Perfekt! I hvert fald i min optik, og det er også ganske udemærket.

Hvad synes I om mine sidste backstagebilleder?

An other show I’d been looking way much forward to was without a doubt Vibskov! I loved the collection and also the shots I got backstage. the light was, actually, pretty shitty backstage at Vibskov’s, but in these photos I really like it anyways – it seems more grey and cool than in the photos from the other shows. I chose to show you the first photo, because a bit of action is alway good – I like the “in the moment” shot where the weird swimmingcap-hat-hairdo is tweeked on a super cool model. The second photo is one of the mfaves from the entire fashion week. It took me some time to get the focus and the koposition completely right, but when it happened I was so happy. The raw, white wall on the background, the model in the striped outfit and the sweater plus the look-shot in the foreground.. Perfect! Well, at least in my opinion, and that’s not too shabby.

How do you like my last backstage photos?