Basisitems til den spraglede garderobe

basics

Der findes, åh, så mange guides til den perfekte basisgarderobe bestående af jeans, hvide t-shirts og alle mulige – for mig – knap så spændende ting. Derfor har jeg besluttet mig for at lave en lille guide til ting, jeg har erfaret som værende hjørnesten for en spraglet garderobe.. For os med en lidt mere tosset stil, skal vel også have vores basis-items?

 
 

DET HVIDE SKØRT
skørt
Hvide skørter er én af de ting, der kan passe med alt i din farverige garderobe, er en klassisk, hvid nederdel. Om det er tilskjorter, sweatre eller toppe er den en klassiker, og er den, som mine, en A-formet midi-nederdel, ser den stort set godt ud i de fleste sammenhænge og under enhver form for jakke eller frakke.

[show_shopthepost_widget id=”825121″]
 

 
STRIKKJOLENdress Enhver garderobe bør – efter min mening – indeholde items, der, til hver en tid, kan være et helt outfit i sig selv. Strikkjolen er et nemt outfit til de mere uinspirerede dage og så holder de varmen til hver en tid.

[show_shopthepost_widget id=”825081″]

 

 

 

DEN PRINTEDE SKJORTEskjortprintSom et modstykke til de mere simple basis-items, er den printede skjorte også en vigtig ting i en spraglet garderobe. Printede skjorter kan gå til alle dine mere neutrale items, og er du lidt mere frisk, går de også glimrende sammen med mønstrede eller farverige skørter og bukser.

[show_shopthepost_widget id=”825086″]

 

 

DENIMJAKKENjakkeNoget af det, der også er ret så “basic” i enhver garderobe er denim. Er din garderobe farverig og spraglet, er for eksempel en denimjakke – den går til de fleste looks og er praktisk talt lige så essentiel som et par jeans i den almindelige basisgarderobe.

[show_shopthepost_widget id=”825076″]

 

 

FARVERIGE SWEATREsweatSom i stort set alle garderober i norden, bør den farverige garderobe også have en god sweater – eller flere! Både ensfarvede sweatre og de mønstrede af slagsen holder på varmen og giver et pift til outfittet i de koldere tider.

[show_shopthepost_widget id=”825116″]
 
 
FARVERIGE BUKSERbuksEt par farvede eller mønstrede bukser er også et must – ja, generelt er en god buks en essentiel basisting i enhver garderobe, og i en mere farverig en af slagsen er der ingen grund til at bukserne ikke også skal være farverige.

[show_shopthepost_widget id=”825106″]
 
 
DEN HVIDE SKJORTEskjortehvidJeg tror den hvide skjorte er en af de allermest klassiske sager igennem tiden. Derfor et det naturligvis også en vigtig basisting i den farverige garderobe, da den vil gå med alle dine farverige sager!

[show_shopthepost_widget id=”825101″]