Berlin, dag 3: dagens

SWEATER: VINTAGE, SOCKS: H&M, SHOES: THRIFT

I dag fik jeg brugt min fine palietsweater, som jeg købte i Garments i går. Den er jeg bare glad for – den er dejlig varm og blød og så ser den bare super sej ud! Jeg ser måske lidt øv ud på billederne, men det er fordi vi lige er kommet hjem fra en lang gåtur i regnvejret. I dag har vi været vidt omkring, både på Türkenmarkt, Ku-damm, i KaDeWe og en tur i Humana på Franfurter Tor (seconhand butik med hele fire etager!). Jeg håber I hygger jer og har en lige så god ferie som jeg.
Today I wore my new sequinsweater from Garments, which I bought yesterday. I love it so much! It’s warm and soft and looks really cool. Sorry for looking crappy on the photos – we just returned from a long walk home in the rain. Today we’ve been all over Berlin; at the Türkenmarkt, Ku-damm, in KaDeWe and in Humana at Frankfurter Tor (a second hand shop in four stoeys!). I hope you’re having just as much fun as me in this fall break!