Birthday girl

fødselsdagsgaver15-1 fødselsdagsgaver15-2 fødselsdagsgaver15-3 fødselsdagsgaver15-4Jaaaa, så oprandt dagen, hvor mit livs 23ende år påbegyndes! Jeg har desværre ikke fået snuppet nogle billeder af min vidunderlige asiatiske fødselsdagsfest i fredags(vi havde ellers spisepinde i håret og origami-pynt overalt) men noget, jeg har billeder af er de vidunderlige gaver, jeg fik af mine dejlige veninder; Hjemmelavet Scrabble-spil, fine tegninger, en vidunderlig genbrugsbluse og de fineste solbriller var bare et par stykker – jeg har den skønneste fødselsdagsweekend!

I dag har den stået på varm kakao med søde veninder, gåtur i solskinnet i min yndigste sommerkjole og om et øjeblik banker familien på døren til kagemand og te. Fødselsdage er det bedste!

 

Glædelig 19. april! 


Udgivet

i

af

Kommentarer

0 svar til “Birthday girl”

 1. Cecilie Avatar
  Cecilie

  Det var da det mest fantastiske hjemmelavede scrabblespil! Har du nogen anelse om, hvordan dine (virkelig søde) veninder har lavet det eller fået inspiration fra? (Ja, det er måske ikke lige det man ved, som modtager af gaven, men jeg måtte lige høre).

  Og tillykke til dig 🙂

 2. Nellie Avatar

  Tillykke med fødselsdagen! Og tak for det gode vejr 😉

  NelliesCloset

 3. Mette Avatar
  Mette

  Tillykke med dagen, håber den var god!
  Uden at lege en gammel gråhåret lærer, så er det vel egentlig dit 24ende år, der er påbegyndt? Man er jo i sit første år, al den tid man er 0 😉

  1. Marie My Avatar

   Tusind tak! og ja, haha, jeg glemte lige at man var 0! 🙂