how to: brug sommerlige udsalgs-items om efteråret/vinteren

Det er d. 1., lønnen er gået ind og der er stadig en smule tilbage af de gode udsalg på diverse webshops. Længe har jeg været forholdsvist på shoppestop, hvilket gør at det kribler i mine fingre for at få lov til at shoppe(bare en smule) nu hvor kontoen igen er fyldt op.

Dog er der én hage ved udsalgene som kører for tiden – det er jo sommer-items, der er nedsatte! Så jeg har sat mig for at finde en måde at retfærdiggøre et køb fra et af de mange udsalg ved at bikse et par idéer sammen til hvordan man kan bruge de fine sommerkjoler og sandaler i sine outfits her i de koldere tider.. Lad os tage et kig!

 

SOMMERKJOLEN
[show_lookbook_widget id=”169458″]
[show_shopthepost_widget id=”357466″]

Sommerkjolen kan faktisk sagtens passes ind i en vinterlig garderobe. Rullekraven er nemlig blevet forfærdeligt trendy på det seneste, især som et lag under en anden overdel eller kjole, og det er her muligheden byder sig for at genskabe de outfits, mor stoppede os ned i i 90’erne – en god rullekrave inden under en ærmeløs kjole! Jeg er i hvert fald super frisk på at prøve det af – og er man ikke så meget til rullekraven, er en fin skjorte et aldeles udemærket alternativ.

Den anden “hurdle” vi står foran, hvad angår sommerkjolen er at holde vores ben varme – mit foreslag er, eftersom jeg går og drømmer om alternativer til strømpebuksen, som jeg lever i hele vinterhalvåret, over knæet-støvlen! Jeps, jeg er ret hooked på at få sådan et par ind i min sko-garderobe og bruge dem som en erstatning for uldne strømpebukser en gang imellem.

 

SANDALER/CUT OUT SKO
[show_lookbook_widget id=”169486″]
[show_shopthepost_widget id=”357486″]
Nogle af de første ting, jeg faldt i svimer over, da jeg tjekkede efterårsudsalgene ud, var naturligvis de mest sommerlige sko, jeg kunne finde. Jeg er blevet ret glad for sandaler og sko med cut-outs – de to seneste par sko, der har tilsluttet sig min garderobe er sågar cut out-sko! Godt nok er det ikke lige denne sæson, de gør sig bedst.

Dog, hvis vejret er tørt, kan de sagtens bruges om efteråret og lidt ind i vinteren sammen med en god strømpe. Ikke nok med at det giver outfittet en fed detalje – om det så er knælange strømper, der går til kjolekanten, ankelstrømper eller uldne tights – så giver de også dine cut out-sko lidt længere tid i brug, end kun når sommeren er på sit højeste.

 

Hvilke sommer-items kann du ikke leve uden – og hvordan vil du style dem i vinterhalvåret?