Cluj foto-dagbog

nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien10

Så kommer der endelig en lille foto-dagbog fra min sommerferie i Cluj! Jeg har overvejet længe hvordan jeg skulle lave indlægget, så det ikke blev for langt og kompliceret, og da jeg i dag sad og lavede collager til indlægget her, fik jeg idéen.

Jeg har valgt at lade indlægget her være mere et stemnings-indlæg fra turen med visuelle udtryk, jeg synes beskriver min tur ret fint. I får blandt andet billeder af Cluj’s smukke arkitektur, roadtrips, shoots og de smukke Transsylvanske landskaber.

 Hvad synes I? Og hvilket billede er jeres favorit?

 

nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien5 nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien6nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien4 nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien8  nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien12 nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien9 nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien2 nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien1 nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien11 nemesis babe romania photo diary foto dagbog cluj rumaenien3 nemesis babe romania photo diary foto-dagbog cluj rumaenien

 

Photography by Andreea Bogdan & Me / Edit by me