CMYIC: en snak om bloggens historie, instagram og at sammenligne sig med andre

For nyligt blev min elskede cykel hugget, hvilket har betydet at jeg nu går en hel masse. Når jeg går, hører jeg som regel podcasts og i denne uge, er der udkommet et nyt afsnit i Mathilde og Alices(fra MyRainbowTee, ya know) nye podcast Catch Me If You Can!

Jeg er med i podcasten denne uge, hvor vi snakker om bloggens historie, hvordan jeg tjener penge på bloggen, hvordan bloggerne kan arbejde frem imod federe arbejdsvilkår og sidst, men ikke mindst snakker vi om ugens emne, som er at sammenligne sig selv med andre – og hvad medier som Instagram for eksempel kan gøre ved éns selvopfattelse, hvis man sammenligner sig meget med andre.

Som I kan høre, når I lytter til afsnittet, er det noget, jeg faktisk gør ret meget. Jeg synes snakken vi havde i afsnittet omkring netop det her emne var ret fin, og det har gjort at jeg tænker mere over, hvornår det er det værd at sammenligne sig med andre.

Hør afsnittet her og fortæl mig endelig hvad I synes og hvordan I har det med emnet!