contest: 100 faste læsere-giveaway!

Så fik jeg endelig bestemt mig for at lave denne give away for at fejre at jeg nu har ramt 100 faste læsere på google. Jeg har bestemt mig for at sætte en lækker neglelak fra det amerikanste mærke, Deborah Lippmann på højkant sammen med en antik ring fra en antik butik her i Aalborg og derudover – for hyggens skyld – en pakke Refresh Pukka te med pebermynte- og rosensmag. Det kan være at der, i løbet af konkurrencens tid kommer flere ting med i puljen. I så fald får i det at vide her på bloggen og får endnu mere lyst til at deltage måske? Jeg skal på loppemarked i dag, så der kan det være jeg finder noget spændende!
Men for at deltage skal du skrive en kommentar til dette indlæg der indeholder:
 1. din e-mail (meget vigtigt!!)
 2. hvordan du fandt min blog 🙂
 3. VALGFRIT: Hvis du vil have et ekstra lod i konkurrencen (altså dobbelt chance for at vinde) kan du følge mig på Bloglovin(og skrive hvis du har gjort det, da jeg ikke kan se hvem der følger mig der) eller på Google. Men det er ikke noget du behøver for at deltage, det vil jeg ikke tvinge folk til, medmindre de har lyst 🙂
Konkurrencen kører indtil d. 1. september!
I’ve made a give away to celabrate hitting the 100 followers on google, but since it will cost me about 30euros to mail the prize to anywhere outside of Denamrk, the participation is restricted to Danish residents…

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “contest: 100 faste læsere-giveaway!”

 1. Anonymous Avatar
  Anonymous

  Søde My, du fortalte mig om den, da du startede den og lige siden har den været et kæmpe hit!Helene_springborg@hotmail.comKys :-*

 2. Anonymous Avatar
  Anonymous

  carina-beuchert@hotmail.comSå en kommentar fra dig på miconfesion.dk, og tænkte at jeg lige ville se din blog 🙂

 3. Kia Maria Avatar

  Du fortalte mig om den, da du startede den (: Hvor er det kæmpesejt, at det går så godt med den allerede!Vi ses på lørdag babe!Kia@taudorf.com

 4. Anonymous Avatar
  Anonymous

  mathilde.johnsen@hotmail.comJeg så en kommentar du havde skrevet på "passions for fashion" og kiggede så lige på din blog. ^^

 5. Maria Avatar

  Jeg er ikke vildt meget for at skrive min mail her, men vil meget gerne være med. Jeg kan ikke sende den privat til dig i stedet? :/Jeg kan faktisk ikke helt huske, hvordan jeg fandt din blog. Hvis du har kommenteret inde på en looklab blog, er det mest sandsynligt, at jeg har fundet dig der. Ellers har jeg fundet dig ved at du var fast læser af en blog, mens jeg har ledt efter nye blogge at følge. Og din blog er så fin, at den hurtigt blev tilføjet bloglovin!

 6. Marie My Avatar

  hej Maria, du kan bare skrive til nemesisbabe@hotmail.com! knus

 7. rebecca Avatar

  (nøj hvor lame af mig..) men jeg fandt dig på bin blog, fordi du kommenterede, og jeg synes din blog og ikke mindst dens navn er rigtig fin!! 🙂 dontcrycauseeverythingisallright@msn.com

 8. Agnes Victoria Avatar

  Lækker giveaway!1. agnes.victoria.blog@gmail.com2. Har netop fundet din blog gennem Anna Sofies Closet, hvor jeg så, du havde skrevet en kommentar, og tænkte jeg ville tjekke din blog ud!3. Følger nu bloggen både via Google Friend Connect og Bloglovin 🙂

 9. Quyen Avatar

  quyen-hoang@hotmail.comJeg fandt din blog, ved at klikke på dit navn gennem en kommentar et sted, jeg ikke lige kan huske. Hurtigt blev jeg grebet af den. 🙂 Forresten en fin konkurrence!

 10. Line Nygaard Avatar

  1)line-nygaard@hotmail.com2)Kan ikke huske præicis hvordan jeg fandt din blog, men det må højest sandsynligt have været via. en anden blog, måske i kommentarfeltet3)Følger både bloggen via Bloglovin og Google Friend Connect

 11. Deer In Street Lights Avatar

  Cool, jeg har fulgt nøje med i noget tid nu og vil også gerne deltage i din hyggelige giveaway! :)Jeg er faktisk ikke sikker på, at jeg fandt den – jeg tror, jeg på den ene eller anden måde så dit outfit med en skjorte som nederdel, derfra var jeg hooked.Min mail: christine.lund91@gmail.com

 12. Stina Avatar

  Super fed blog, som jeg både følger på bloglovin og google.Smj_0303@hotmail.comJeg fandt din blog via en kommentar på Anna Sofie Closet. Synes med det samme at den var super fed, og skulle selvfølgelig være fast læser 🙂

 13. Linebine :) Avatar

  1. Line5@live.dk2. Jeg fandt din blog en dag da jeg sad og kiggeder rundt i blogger universet, så fald jeg over din blog.3. og vupti, så hang jeg ved. Er fast læser gennem google.

 14. Cecilie Irene Avatar

  Jeg så din kommentar på bloggen choice With Noise og ville lige tjekke din blog ud og den er jo fantastisk, så jeg følger dig via Bloglovin! :-)Knuscille.poulsen@hotmail.comhttp://fragrancefashion.blogspot.com/

 15. LAURA HOLM Avatar

  lauraholm-@hotmail.comJeg fandt din blog tilfældigt, da jeg kiggede efter ny inspiration & faldt for din fede stil.. & din overskrift!:D Er fast læser på google & bliver det med det samme på bloglovin' xoxowww.lauraholm-insane.blogspot.com

 16. Rollike Avatar

  Jeg fandt dig via google :)Jeg har lagt et link til din giveaway her:~*~*~GiveAwaysDK~*~*~Du er velkommen til at deltage i mine giveaways:)~*~*~KLIK HER~*~*~MVH Mette, rollike@gmail.com

 17. Anonymous Avatar
  Anonymous

  Jeg fandt dig gennem GiveawaysDK :-)Stephanie agf_fanen@hotmail.com

 18. line Avatar

  1. line.plet@hotmail.com2. kan ikke rigtig huske hvordan jeg fandt bloggen? tror bar jeg faldt over den og syntes den var fed (; 3. følger både på bloglovin og google friend connect

 19. Katarina Avatar

  Katarina Andersenkatarina-andersen@hotmail.comFandt dig i min søgen på nye spændende blogs på en blog du havde kommenteret :o)Kram Katkatarinanatalie.blogspot.com

 20. Katarina Avatar

  OG jeg følger dig både via google og bloglovin' :o)Kram

 21. Dyreglad-pige Avatar

  Skøn præmie.jeg fandt dig via denne give away.Jeg er blevet fast læser af dig, og glæder mig til at følge din blog(:minsodeskat@yahoo.dkwww.dyreglad-pige.blogspot.com

 22. Thoughts in frames Avatar

  frejabang@hotmail.com Ved en kommentar på en anden blog! 🙂

 23. Sara Kjær Avatar

  Uuhhh… Jeg vil mægtig gerne være med :)sara_sk@live.dkJeg fandt din blog via. Giveaways DK

 24. tiiner Avatar

  Lækker giveaway! :)Cathrine A.tinerdk@gmail.comFandt din side via giveawaydk

 25. Sizze Avatar

  Jeg fandt dig via bloglovin, hvor jeg ledte efter nye blogs.Jeg læser med både via bloglovin og google freind.Mvh SisseSizze86@gmail.com

 26. Lou Avatar

  goldenghettoblog@gmail.comDu fandt "mig" først via min blog og da jeg altid tjekker op på hvem der skriver kommentarer fandt jeg din fine blog, som jeg er blevet super glad for at følge :)Følger dig allerede på bloglovin!De bedste hilsnerLou

 27. Mette Avatar

  Super nice give away!1. mmeo5@hotmail.com2. Fandt dig gennem et link fra denne blog: http://dyreglad-pige.blogspot.com/

 28. Gunilla Avatar

  Iih tillykke altså! :)Min mail: blog.bananajeans@gmail.comTror faktisk det var dig der kommenterede på min blog ;)/Gunilla

 29. Cille T ♥ Avatar

  Tillykke med de 100 læsere!Min mail; cecilietran123@gmail.com.Jeg fandt din blog via BlogLovin' det var første gang jeg var der inde og så poppede din blog ligesom op :-).Jeg følger din blog via BlogLovin' og Google nu! :-).// Cecilie. – cecilietdtran.blogspot.com

 30. PETULA Avatar

  Ihh, sikke en lækker give-away!!!Den der vintage-ring er da bare for smuk!!!Har lige fundet din blog via et link fra en anden blog! Har meldt mig som fast læser via bloglovin og glæder mig meget til at følge dig!!!;=)betinaz@gmail.com

 31. Amalie Ancher Avatar

  Årh hvor lækkert.Har aldrig prøvet neglelak fra det mærke! Spændende.Min mail er amalie_ancher@hotmail.comOg jeg fandt din blog fordi du har kommenteret på et af mine indlæg på min blog :-)Jeg har også meldt mig som fast følger både her på Blogspot og Bloglovin :-)Mvh. Amalie

 32. Design À la Camara Avatar

  Herligt tillykke. Blogland er spændende og udfordrende og jeg fand dig her hos Helle med samlingsblokken: ****Flere-Giveaway-Her**** Og hvem ville ikke gerne vinde lidt topstyling – smukke sager du udlodder.KelmMille, desginlacamara@gmail.com

 33. linea1989 Avatar

  Fandt dig via dkgiveaway.blogspot.com og følger på google. :)Linelinea1989@hotmail.com

 34. anna p Avatar

  Hej smukke!Jeg følger dig her, og nu også på bloglovin ;-)Min mail er petrine_mus@hotmail.comOg jeg fandt din blog via bloggen "The Black One"Jeg elsker din blog, og glæder mig til nye indlæg ((-:annaaltmuligt.blogspot.com // Anna P

 35. Eeyorenyk Avatar

  Hej Jeg vil meget gerne deltage – Jeg fandt din blog via giveaways.dk-siden, der reklamerede for netop denne give away. Og så måtte jeg da ind og kigge hvad du ellers havde liggende, nu jeg var her. 🙂 Eeyorenykwww.cautious.dk

 36. Nanna Avatar

  Hej, virkelig fin blog du har dig! Følger med glæde på google :)1. nanna.aare@hotmail.com2. Jeg så du havde skrevet et rigtig sød kommentar på vores blog (endlesscolours.blogspot.com) og så ville jeg lige kigge forbi din blog!3. som jeg skrev tidligere følger jeg på google, hæhæ. ;)mange knus!

 37. Karoline Avatar
  Karoline

  leth.karoline@gmail.comJeg fandt din blog, fordi du havde kommenteret på Miss Jeanett's blog :-)- og jeg følger dig selvfølgelig på bloglovin!

 38. Rikke Birck Avatar

  Hej.Jeg deltager, følger dig her og på bloglovin.Kh. Rikke..mRikke-birck@hotmail.co

 39. Therese Avatar

  Min e-mail: Therese_skov@hotmail.comJeg fandt din blog på en anden blog, som linker alle mulige blogs med give aways.Jeg er nu blevet fast læser via blogvin.

 40. Anonymous Avatar
  Anonymous

  Jeg har lige opdaget din blog, gennem en kommentar fra dig på en anden blog – jeg er allerede vild med den. jeg elsker blogs som er i nordjylland, da jeg selv er der fra, fordi man så har mulighed for at gå i de butikker du bl.a. skriver om. jeg følger via bloglovin.liv.96@live.dk

 41. Lulleh Avatar

  2 lodder tak – fast læser via Google :)Jeg fandt din blog ved at se et billede af den inde på dyreglad-pige.blogspot.com, og glæder mig til at læse :D//Lærke B/Lullehlaerke-jubii@hotmail.comwww.lullehsverden.blogspot.com – har selv en giveaway i gang, kig hvis du lyster!

 42. Anna Avatar
  Anna

  Nice konkurrence, fede præmier! 🙂 Opdaget dig såmænd i dag, da jeg læste kommentarer på en anden blog, hvori du var i blandt, og fortalte om dine forslået knæ! anna_skriver@hotmail.comFølger dig allerede via bloglovin!! Rigtig fin blog du har dig 🙂

 43. Julie Marie Avatar

  julie.rosenkrands@hotmail.comJeg fandt din blog, fordi jeg selv er KÆMPE Veto-fan, og gerne ville hedde Nemesisbabe, som et lille "tribute", men da brugernavnet var taget, var det jo umuligt. Så tænkte jeg at jeg nok hellere måtte se hvilken blog der havde fået samme idé, og så var det denne fantastiske blog 🙂

 44. Anonymous Avatar
  Anonymous

  agnetehjensen@hotmail.comJeg følger dig også på bloglovin.Jeg fandt din blog, fordi du havde skrevet en kommentar på SUPERNOVA. Det er altid spændende at finde nye blogs. :)Og sikke en fin giveaway!

 45. Julie Avatar

  Lækker konkurrence! Mener jeg fandt din blog under "populære lige nu" på bloglovin´ – følger dig også via bloglovin´ :)juliem89@live.dk

 46. Bimse Avatar

  Hej :)Min mail er birgittenp@gmail.com Jeg fandt dig via Google.

 47. Luka Avatar

  Super lækkert!Jeg fandt din blog igennem en anden blog, jeg kan ikke helt huske hvordan lige præcis.Luka-ht@hotmail.dk

 48. Stine Avatar

  Fandt din blog gennem den der blog som linker til give aways :)stineclausen@gmail.com

 49. Simone Avatar

  Tillykke med de over 100 læsere! (:Jeg mener jeg fandt dig via en anden blog som du havde kommenteret på, hvorefter jeg tilfældigt klikkede mig ind. Heldigvis. Blev fast læser med det samme (: Følger dig også via Bloglovin. //Simone.

 50. Simone Avatar

  *Undskyld, så glemte jeg selvfølgelig min mail: lakris-moneh@hotmail.com (:

 51. Stine Avatar

  Tillykke med de 100 læsere !! Jeg fandt dig, fordi du smed en kommentar på min blog :)/Stinemereglimmer@gmail.com

 52. Lykkeridder Avatar

  Hejsa,Lækre sager i din giveaway. God samling!Jeg har fundet dig via en anden blog.mvh Lykkeridder

 53. Grøntved Avatar

  Fandt dig via Give Away.Min mail er groentved@sol.dk.Skøn præmie :o)Hilsen Lis