contest: 100 faste læsere-giveaway!

Så fik jeg endelig bestemt mig for at lave denne give away for at fejre at jeg nu har ramt 100 faste læsere på google. Jeg har bestemt mig for at sætte en lækker neglelak fra det amerikanste mærke, Deborah Lippmann på højkant sammen med en antik ring fra en antik butik her i Aalborg og derudover – for hyggens skyld – en pakke Refresh Pukka te med pebermynte- og rosensmag. Det kan være at der, i løbet af konkurrencens tid kommer flere ting med i puljen. I så fald får i det at vide her på bloggen og får endnu mere lyst til at deltage måske? Jeg skal på loppemarked i dag, så der kan det være jeg finder noget spændende!
Men for at deltage skal du skrive en kommentar til dette indlæg der indeholder:
  1. din e-mail (meget vigtigt!!)
  2. hvordan du fandt min blog 🙂
  3. VALGFRIT: Hvis du vil have et ekstra lod i konkurrencen (altså dobbelt chance for at vinde) kan du følge mig på Bloglovin(og skrive hvis du har gjort det, da jeg ikke kan se hvem der følger mig der) eller på Google. Men det er ikke noget du behøver for at deltage, det vil jeg ikke tvinge folk til, medmindre de har lyst 🙂
Konkurrencen kører indtil d. 1. september!
I’ve made a give away to celabrate hitting the 100 followers on google, but since it will cost me about 30euros to mail the prize to anywhere outside of Denamrk, the participation is restricted to Danish residents…