CREATIVE MINDS ADVENTS-GIVEAWAY: Keramik fra MatMakesStuff

Yay, den anden advents-giveaway er over os og denne gang har jeg fundet en skøn gave fra endnu en af de dygtige damer, jeg havde med i Creative Minds-serien, nemlig Matilde Digemann aka MatMakesStuff, som blandt andet laver de fineste keramikting.

Hun har doneret den fineste lille, håndlavede katte-kop, som så er præmien denne uge.

 

nemesis babe advents giveaway matmakesstuff ceramic cat cup

Vinderen udtrækkes allerede på søndag, så det er med at skynde sig at joine – her er hvordan I kan være med:

 1. Følg bloggeninstagram her og facebook her.
 2. Skriv en kommentar til indlægget, hvor I fortæller hvordan I vil bruge koppen – til morgenkaffen, som en lille potte til planter eller til opbevaring af slik fx.
 3. Husk at angive den rigtige e-mail-adresse i e-mail-feltet, når du skriver en kommentar, så jeg kan komme i kontakt med vinderen.
 4. Deltag før lørdag d. 9. december kl 23:59!

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “CREATIVE MINDS ADVENTS-GIVEAWAY: Keramik fra MatMakesStuff”

 1. Emma Telling Avatar
  Emma Telling

  Jeg vil helt sikkert bruge den til min daglige kop kaffe, jeg får hver dag jeg kommer hjem fra skole og skal igang med lektier

 2. Karla Sørensen Avatar
  Karla Sørensen

  Jeg ville bruge skålen til at have salt i. Den ville helt sikkert pryde mit køkkenbord og kunne give salt til maden og livet.

 3. Stine Avatar
  Stine

  Jeg vil bruge den til opbevaring af smykker. Pt har jeg bare øreringe og sådan noget liggende i deres æsker, men det kunne se så fint ud at få dem samlet i et sødt krus

 4. Kathrine Schmidt Avatar
  Kathrine Schmidt

  Jeg ville bruge den til en lille plante. Det er der altid plads til i min lille lejlighed 🙂

 5. Sanne Dall Kristensen Avatar
  Sanne Dall Kristensen

  Jeg ville drikke en masse lækker lækker kvæde te af den fine krop (imens jeg aede min egen kat!)
  Jeg går i 3.g og er ved at skrive SRP, hvilket er en ordentlig mundfuld. Derfor værdsætter jeg de små glæder, som for eksempel kunne være en fin tekop, fra en af de bloggere, som jeg nyder at følge mest, på insta

 6. Rikke Lanng Avatar
  Rikke Lanng

  Åhhh jeg ville elske at have sådan en stående, engang jeg flytter i lejlighed! Jeg elsker hvor personlige og unikke sådanne ting er, og så kunne jeg lige forestille mig at have nødder eller andre godter der i til gæster!✨

 7. Maja Nielsen Avatar
  Maja Nielsen

  Den skal bruges til kaffe!! Jeg smadrede en keramik-ko som var min faste kop, og nu er jeg desperat efter en ny!

 8. Sofie L. Avatar
  Sofie L.

  Åh hvor er jeg altså bare helt vild med den katte-kop! Jeg ville helt sikkert bruge den som kop til min morgente. 🙂

 9. Esther Schyberg Avatar
  Esther Schyberg

  Til julete ☕️

 10. Amalie Avatar
  Amalie

  Wow, den er simpelthen fantastisk nuttet! Jeg er en værre katte og plante freak og elsker at lave små stiklinger af mine fine grønne rumboere, så jeg vil helt sikkert bruge den til at have et par af dem plantet i. Ellers bare til te, for er monster forkølet i øjeblikket ;-D

 11. Michala Avatar
  Michala

  Jeg ville bruge den til morgenkaffen, når jeg skal op uforholdsmæssigt tidligt for at pendle på arbejde, når der både er kaffe og en cute katte kop, så kan dagen jo kun blive god, på trods af eksamener, arbejder langt væk og mørkt vintervejr 🙂

 12. Mai O. Avatar
  Mai O.

  Åh NEJ, hvor er den fantastisk! Jeg er koppefetischist, og DEN dér… Den vil jeg drikke alt af! ALT.

 13. Rikke Holtet Avatar
  Rikke Holtet

  Jeg elsker katte, så jeg ville nok egentlig bare bruge den til alt, hvor den kan stå fremme og pynte :-)))

 14. Line Damsgaard Avatar
  Line Damsgaard

  Åh jeg elsker de fine keramik-ting hun laver! Har ofte sukket over det. 😀 Jeg ville helt sikkert bruge den til sjove og lidt anderledes anretninger, det kunne peppe resten af mit fine, men meget mindre sjove, keramik gevaldigt op 😀

 15. Emma Haldan Avatar
  Emma Haldan

  Jeg ville drikke SÅ meget kaffe og te af den kat 🙂 Den er simpelthen bare virkelig fin! xx

 16. Alberte Avatar
  Alberte

  Ej hvor er den fin! Vil bruge koppen til både min morgenkaffe og min aften te, og jeg er sikker på, at min kat vil elske en kat mere i lejligheden og så passer den perfekt ind i min lille samling af kopper

 17. Ida Avatar
  Ida

  Ej hvor er den fin! Jeg vil drikke min kaffe og te af den, mens jeg har min kat på skødet. Man kan aldrig få for meget kat ❤️

 18. Karla Aune Avatar
  Karla Aune

  Jeg vil drikke min morgente dampende varm fra den fiiiiineste kop.

 19. Stine A Avatar

  Ih, den er fin! Vil bruge den til min te, og glæde mig over, hvor fantastisk, den er 😀

 20. Sif Rasmussen Avatar
  Sif Rasmussen

  Jeg er helt vild med hendes keramik og katte! Og jeg ville drikke min morgenkaffe af den hver dag!

 21. Menika Avatar
  Menika

  Jeg elsker Mat Makes Stuffs fine ting! Jeg ville bruge koppen til min morgen-Pukka-the. Den ville helt sikkert gøre det lidt mere festligt at skulle tidligt op her i de mørke vintermorgener. 🙂

 22. Cecilie Avatar
  Cecilie

  Hvor er den fin! Jeg tror jeg ville bruge koppen til at opfylde mit te-behov, men den ville også se vældig fin ud med en plante!

 23. Mille Marie Avatar
  Mille Marie

  Super fedt krus, som alt andet hun laver.
  Jeg flytter sammen med min søde kæreste lige om lidt, som lider af temmeligt slemt vinterdepression her i mørket. Tænker at servere en kop kaffe i så glad og sødt et krus hver morgen måske kunne hjælpe – bare en smule.

 24. Amalie K Avatar
  Amalie K

  Det er godt nok den fineste kop jeg længe har set! Vil bruge den enten til min morgenkaffe, eller til at have nødder og andre snacks i 🙂

 25. Julie Avatar
  Julie

  Jeg ville have en plante i koppen, så katten fil hår på hovedet
  Den er så fin

 26. Lea Flintholm Avatar
  Lea Flintholm

  Jeg tænker at den ville være finurlig at have mine smykker i. Og ellers ville husløg også helt sikkert være et hit

 27. Clara Avatar
  Clara

  Hmm, jeg tror at jeg ville plante en væddeløber-stikling i den Så kunne den stå stå og bringe frisk luft og godt humør på værelset

 28. Rikke Alminde Avatar
  Rikke Alminde

  Den vil som kaffekop passe perfekt til samtlige af mine tallerkener med katteprint på!

 29. Maria á Norði Avatar
  Maria á Norði

  Min bedste ven plejede at være min kat, som jeg desværre måtte give et nyt hjem. Vi plejede altid at spise morgenmad sammen, hvor han sad på stolen ved siden af mig, og når jeg var færdig med min morgenmad, skubbede jeg skålen over til ham, og så sad han på stolen og spiste resterne. Det var et helt fast morgenritual, som var så hyggeligt, at jeg stadig savner den tid! Jeg ville bruge koppen om morgenen til mit faste morgenritual ved morgenbordet, som minde om min bedste ven Pjevs #thecatlady (jeg har ikke fb, så jeg kan desværre ikke følge dig derpå)

 30. Clara Avatar
  Clara

  Jeg er et kæmpe kattemenneske, som desværre bor i en opgang, hvor katte er no-go! Den der kattekop er det perfekte alternativ, så cute at jeg vil bruge den til kaffen hver eneste morgen Miauw!

 31. Sidsel Sofie Avatar
  Sidsel Sofie

  Jeg vil drikke julete fra min tejulekalender af den

 32. Laura Avatar
  Laura

  Jeg ville bruge den til opbevaring af små ting som nøgler, papirsclips og den slags. Jeg skal snart flytte og tror, den ville gøre sig rigtig godt i min nye vindueskarm.

 33. Julie Avatar
  Julie

  Den bliver nok brugt til varm kakao her i vinteren, og ellers en god kop te !

 34. Anne Sørensen Avatar
  Anne Sørensen

  Jeg har selv to katte og synes, at det kunne være sjovt at bruge den som madskål til dem 🙂

 35. Karoline Kirkebøg Avatar
  Karoline Kirkebøg

  Jeg vil drikke kaffe af den om morgenen

 36. Martine Holst Hansen Avatar
  Martine Holst Hansen

  Jeg er faktisk begyndt at skifte alle mine kopper ud med nogle nye og denne ville jo være perfekt til samlingen. Den skal helt sikkert bruges til morgenkaffen. Man kan jo ikke andet end at blive glad af den.

 37. Malene sønnichsen Avatar
  Malene sønnichsen

  Den ville være en sjov potteplante til en af mine kaktusser eller en fin opbevaring til mine perler og tråde.

 38. Cecilie Avatar
  Cecilie

  Ih, troede jeg deltog i går, men kan ikke se min kommentar. Så jeg prøver lige igen. Håber ikke jeg tager fejl – jeg prøver altså ikke at snyde mig til ekstra lodder! Haha. Men jeg er helt vild med koppen, som jeg ville bruge til kaffe, eller som julegave til en dejlig veninde, som ville elske den.

 39. Rebecca Liborius Avatar
  Rebecca Liborius

  Jeg flytter snart fra det mørke Jylland til København og jeg er in love med den her Den ville passe perfekt på hylden med en lille plante i

 40. Lou Avatar
  Lou

  Det første jeg gør om morgenen er at sætte en god kop te over og den ville smage endnu bedre i denne fantastisk finurlige kattekop og helt sikkert få smilet frem lige fra morgenstunden 🙂

 41. Anne Jensen Avatar
  Anne Jensen

  I vindueskarmen med en sød lille plante i – formentlig en kaktus da det er den eneste slags plante der tilsyneladende kan overleve i min lejlighed 🙂