CREATIVE MINDS ADVENTS-GIVEAWAYx2: JULIANE HOLMSTRØM & NINA FLAGSTAD KVORNING

Så er det tid til den fjerde og sidste advents-giveaway, juhu! Denne gang er der hele to flotte ting man kan vinde – eller, altså, man kan vinde én ting, for der bliver udtrukket to vindere, som hver får én præmie. Så chancen for at vinde den her gang er fordoblet! Præmierne denne gang er en virkelig fin collage fra Juliane Holmstrøm og et nice print fra Nina Flagstad Kvorning, som også begge to har været med i Creative Minds-serien.

Læs med nedenfor, for at finde ud af hvordan du kan blive en af de heldige vindere!

 

Vinderne udtrækkes allerede på søndag, så det er med at skynde sig at joine – her er hvordan I kan være med:

 1. Følg bloggen på instagram her og facebook her. Skriv gerne jeres insta-brugernavn og facebook-navn, så jeg kan finde jer der!
 2. Skriv en kommentar, hvor I fortæller hvor I vil have billedet stående. Jeg udtrækker to vindere og trækker lod om hvem, der får hvilket billede, så man kan ikke selv vælge, hvilket man selv vil have – det er en overraskelse! 🙂
 3. Husk at angive den rigtige e-mail-adresse i e-mail-feltet, når I skriver en kommentar, så jeg kan komme i kontakt med vinderen.
 4. Deltag før lørdag d. 23. december kl 23:59!

 

juliane holmstrøm nina flagstad kvorning nemesis babe


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “CREATIVE MINDS ADVENTS-GIVEAWAYx2: JULIANE HOLMSTRØM & NINA FLAGSTAD KVORNING”

 1. Menika Avatar
  Menika

  De er så fine begge to! Hvis jeg vinder, skal billedet stå i min bogreol 🙂

 2. Sisse Frost Avatar
  Sisse Frost

  Hedder Sizze86 på insta og Sisse frost på FB.
  Hvis jeg vandt skulle det hænge op af trappen i stuen. Der har jeg en væg med minder og inspirerende ting og billeder.

 3. Mette Avatar
  Mette

  Hvis jeg vandt en af de fine billeder, ville jeg hænge det op på væggen over mit skrivebord, hvor jeg virkelig mangler noget pænt at kigge på

 4. Sine Munch Avatar
  Sine Munch

  Jeg ville have billedet stående på min købmandsdisk, som jeg fandt på et loppemarked til sølle 20 kr!