crossing over to the Northside

Image Hosted by PicturePushImage Hosted by PicturePush Så er det i dag at jeg og min veninde, Kathrine, har stillet os ud til motorvejen og blaffet os til Aarhus for at endelig komme til Northside festivallen. Vi har begge glædet os helt åndssvagt, så i dag er en kæmpe forløsning! Jeg er taget afsted helt computerfri så jeg er dermed på Northside fuldstændigt arbejdsfri: Jeg fotograferer ikke for nogen andre end mig selv og har planlagt blogindlæg til weekenden, så jeg heller ikke skal tænke på det, så jeg svarer ikke på e-mails eller kommentarer før mandag engang. Nogle af de ting jeg har medbragt kan I se herover – naturligvis skal en regnjakke med på festival, og heldigvis har jeg en sindssygt sej een af slagsen. Derudover lidt smart tøj, praktiske sko, mit Canon 1100D, så jeg ikke risikerer noget med 7D’eren, en god dagcreme med solfaktor 25, naturligvis billet, pung og telefon og derudover solbriller, hårting og en sej solskygge så jeg kan se cool ud. Og, nå jo, det har aldrig skadet en sjæl at medbringe pallietter eller fjer, så hvorfor ikke? Hvad tager I med på festival?

Today is the day when my friend, Kathrine, and I got out by the freeway and hitch hiked our way to Aarhus to finally participate in the Northside festival. We’re both SO excited! I’ve gone to the festival completely computer free so I am thereby completely work free as well at Northside: I won’t be photographing for anyone else but me and I planned blogposts for the weekend, so I won’t have to worry about that either, and so, I won’t be answering comments or e-mails until sometime Monday. Some of the things I did bring are here on the photos – of course a rain jacket is obligatory for festivals, and luckily, I’m the owner of a way rad one. Then I’ll bring some cool clothes, practical shoes, my Canon 1100D, so the 7D won’t  risk being damaged, a good day creme with SPF 25, ticket, wallet and phone, of course, and then sunnies, hair things and a cool visor so that I can look rad. Oh, and yeah, it never hurt anyone to carry around sequins and feather, so why not? What do you bring to festivals?