dagen og dagens

simple look.   TEE: COOKIE FACTORY, JEANS: WONHUNDRED

????Jeg har brugt min dag på at prøve at være voksen. Jeg vil sindssygt gerne have et job – både fordi jeg mangler penge og fordi jeg meget få planer for sommerferien har, så jeg kommer 100% til at kede mig, hvis jeg ikke fo noget fra hånden. Derfor har jeg været rundt i Aalborg hos mine top-yndlings tøj- og modebutikker (to inklusive caféer) og aflevere uopfordrede studiejobansøgninger, selv om meget få gav udtryk for at kunne bruge mig. Men jeg krydser fingre! Giv mig et job! Min dag fra nu af vil komme til at gå med at se “Modens historie” på DRk og at spise varme hveder sammen med min mor og søster.
I spent my day trying to be a grown up. I really, REALLY want a job – both because i need the money and because I have very few plans for the summer, so I’ll surely get bored, if I don’t find something to do. I have therefore been all around Aalborg in my favourite fashion and clothing stores with unsolicited job applications, even though very few seemed to be interested. But I still cross my fingers! Give me a job! The rest of my day will be spent watching “fashion history” on DRk (cultural channel at Denmarks Radio) and have tea and buns with my mom and sister.