dagens fra tidligere på ugen

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket LIPSTICK: DUBONNET by MAC, LEATHER JACKET: SECOND HAND, TANKTOP: H&M (AND DIY’ED), BRA: URBAN OUTFITTERS, YELLOW SKIRT: DIY, ORANGE SKIRT: ZARA, PINK SHORTS: MONKI, SOCKS AND SHOES: H&M

Her er et lille outfit fra i onsdags, hvor jeg var til AT-eksamen og derefter tog ind til byen og drak kakao med freja for at fejre endnu en afsluttet eksamen. Vejret var, for en gangs skyld, ret lækkert og passede lige til mit ret letpåklædte look. Idéen til outfittet udspang af de pink shorts, jeg havde på inderst – jeg havde ikke fået brugt dem endnu, men jeg var ikke lige i humør til at have shorts på – så jeg byggede ovenpå! Se dét er det heldige ved at have underdele i mange farver! Jeg er selv ret så vild med looket, både fordi jeg elsker klare farver, men også på grund af at underdelen står i stilmæssig kontrast til overdelen. Nederst er det ret sødt og piget, hvor det så bliver mere “street”, råt og lidt sexet på toppen. Aaaah, kontraster! Forresten, har I set billedet, hvor jeg hopper? Jeg er selv ret vild med det 🙂 Hvad synes I om outfittet?

PS. hvis du er i nærheden af Aalborg, vil jeg tippe om at der er loppemarked (nok mest tøj) i Karolinelund i dag, hvor jeg og en masse andre sælger ud! Se facebookbegivenheden HER!

Here’s an outfit from Wednesday when I went to my AT-exam and then went to the city to have coca with Freja to celabrate one more done exam. The weather was quite nice for once and it fit my scantily outfit quite well. The idea for the outfit came out of the pair of pink shorts, I wore underneath – I hadn’t worn them since I bought them, but I wasn’t in the mood for shorts.. So I layered! Now that’s the good thing about having bottoms in many colours! I’m quite liking the look, both because I looove bright colours, but also because the bottom is quite contrasting to the top, stylewise. The bottom is sweet and fluffy and girly whereas the top is quite raw and a bit sexy. Mmmhh, contrasts! Have you seen the photo of me jumping, by the way? I like it quite a lot 🙂 How do you like the outfit?