dagens: the fruitsuit

FRUIT PRINTED JUMPSUIT: SECOND HAND FROM PARIS, SUNNIES: H&M, SCHRUNCHIE: DET GYLDNE DÅDYR SECOND HAND SHOP IN AALBORG, SHOES: RIVER ISLAND
I dag fik jeg for første gang luftet min dejlige frugt-printede buksedragt som jeg købte i en secondhandshop i Paris. Jeg fik den for 20euro – sikke et røverkøb, for det er bare en dejlig dragt! Jeg har følt mig lidt halvfemseragtig i dag, eftersom dragten ligner en, min mor kunne have gået rundt i i halvfemserne og den blev selvfølgelig toppet af med en pangfarvet scrunchie – og for at tilføje lidt halvfmserstemning var min søster og jeg i dag ude at stå på rulleskøjter ude omkring friluftsbadet og det område i Aalborg vestby. Sikke et dejligt vejr det har været forresten, nu er sommeren endelig i gang! Nyd det og hav en rigtig dejlig sommer!
Today I finally got to wear my lovely fruit printed jumpsuit, which I bought in a secondhandshop in Paris for only 20euros – what a bargain! I felt a bit ninetiesy today, since this suit looks like something my mum could have worn in my younger day – the nineties. Of couse I topped it off with a scrunchie and to add to the ninetees feeling, my sister and I went rollarskating in the area around her apartment. By the way – what a lovely weather, it’s finally summer! Enjoy the weather and have a lovely summer!