Den store efterårs-shoppeguide vol. 1: den feminine udgave

Efteråret har så sandelig gjort sit indtog – jeg går stadig i sommertøj og bilder mig selv ind at der også er varmt i september. Men snart må fornuften sive ind, og jeg ved det jo godt – det er på tide at finde de uldne trøjer og lange ærmer frem og hoppe i efterårstøjet! Derfor har jeg lavet en serie af tre efterårs-shoppeguides, der, som vi kommer længere ind i de koldere måneder, vil give jer tips til shopping og styling af de items, der vil holde godt gennem efteråret og vinteren. I kan glæde jer til – udover denne “feminine” kjoleudgave – en omgang med lange bukser og et indlæg om lag-på-lag.

Men hey – det er jo stadig sommer(bare en smule), ikke? Så vi begynder med de items, som både kan gå med bare skanker nu og tykke uldstrømper, når vi er længere inde i efteråret.

 

SWEATERKJOLENsweaterdresses

En absolut essentiel ting for mig er sweaterkjolen, der går som et helt outfit for sig selv nu, hvor vejret stadig er mildt, men som også kan tilsættes underskjorter, højhalsede undertrøjer og strømpebukser når kulden trænger sig på.  Her er dem jeg er vildest med plus en håndfuld almindelige langærmede kjoler og en selekjole, der jo kan tilføjes alskens strikketrøjer, som også lige når at komme med.. Fordi de er så flotte!

 

[show_shopthepost_widget id=”998636″]
[show_shopthepost_widget id=”998641″]

 

SWEATER + SKØRTsweaters and skirtsEn nem måde at holde sig en smule feminin på, mens man stadig er pakket godt ind, er at tilføje sin sweater et skørt. Mens vejret stadig er mildt, er det lige til at have bare ben, så længe strikketrøjen er tyk(sådan har jeg det i hvert fald) og det er så fint med kombinationen af strik og bar hud.
[show_shopthepost_widget id=”998656″]
[show_shopthepost_widget id=”998666″]
 

Er I også i gang med at bygge efterårsgarderoben op?

 

Pssssttt.. Læs med næste torsdag hvor jeg laver shopping- og stylingguide til lange bukser!