detaljer fra igår aftes

NAILPOLISH: AMERICAN APPAREL, RINGS: ANTIQUE, GLITTER TURTLENECK SWEATER: THRIFT

I går aftes var jeg taget til en Poetry Slam battle inde på Studenterhuset i Aalborg sammen med nogle af mine klassekammerater. Derfor så jeg mit snit til at hoppe i min nye glitter rullekravetrøje, som jeg købte i Humana i Berlin. Jeg synes den er lidt poet-agtig og derudover er jeg sindssygt glad for de stumpende ærmer. Jeg har også afprøvet min neon-neglelak fra AA. Jeg må indrømme at den er meget neon, hvilket jeg elsker, men jeg synes næsten den grænser til overstregningstusch-farve. Hvad synes I?
Yesterday I went to a poetry slam battle at Studenterhuset in Aalborg with some of my classmates. Therefore I put on my glitter turtleneck sweater that I bought in Humana in Berlin. I think it is a little poet-like and then I just love the 3/4 sleeves. I also tried on my neon nailpolish from AA. I must say that it is very neon, and I love it, but I think that it almost on the border of a highlighter-marker. What do you think?