DIY: pc-pakkepost

Nu hvor jeg er ude at rejse igen og min computer er én af de ting, jeg er aller-ømmest over, har jeg været et smut forbi postkontoret. “Hvordan kan de ting hænge sammen?”, tænker du nok. Tjo, nu skal du høre; mit computer-sleeve forsvandt sidst jeg var ude at rejse og da jeg endnu ikke har fundet et lækkert sleeve, jeg vil købe, tænker jeg at en kuvert med bobleplast gør det ret så fint ud for et computer-sleeve, der kan beskytte min kære commiz fra diverse bump på turen. Så mod postkontoret drog jeg, købte en kuvert og bagefter smuttede jeg en tur i Tiger for at købe klistermærker og tape ind og så gik jeg hjem og gav den gas med lim, saks og hvad jeg ellers havde at klistre på. Jeg synes kuverten er en ret så fin og pudsig substitut for et sleeve og jeg overvejer om jeg egentlig har lyst til at bytte den ud med noget, der er lavet til formålet – den klarer jo jobbet så fint! Hvad synes I om min idé?

Since I’m out traveling again and I would hate it if my computer broke while traveling, I went by the post office some days ago. “How would that make sense?”, you might think. Well, here’s the deal: my last computer sleeve vanished the last time I was traveling, and since I haven’t found a good sleeve to protect my computer from getting bumped around in my suitcase, I figured that a bubble wrap-lined envelope would do the job. So I went down to the post office, got my envelope and then I went by Tiger to get stickers and tape, then I went home and went mad with the scissors, glue, tape and stickers. I think the envelope turned out quite nice and quirky and is a great substitute for a sleeve, so I’ve started considering if I even want a real sleeve – this one does the job so well! How do you like my idea?

 

DIY: pc-pakkepost

Nu hvor jeg er ude at rejse igen og min computer er én af de ting, jeg er aller-ømmest over, har jeg været et smut forbi postkontoret. “Hvordan kan de ting hænge sammen?”, tænker du nok. Tjo, nu skal du høre; mit computer-sleeve forsvandt sidst jeg var ude at rejse og da jeg endnu ikke har fundet et lækkert sleeve, jeg vil købe, tænker jeg at en kuvert med bobleplast gør det ret så fint ud for et computer-sleeve, der kan beskytte min kære commiz fra diverse bump på turen. Så mod postkontoret drog jeg, købte en kuvert og bagefter smuttede jeg en tur i Tiger for at købe klistermærker og tape ind og så gik jeg hjem og gav den gas med lim, saks og hvad jeg ellers havde at klistre på. Jeg synes kuverten er en ret så fin og pudsig substitut for et sleeve og jeg overvejer om jeg egentlig har lyst til at bytte den ud med noget, der er lavet til formålet – den klarer jo jobbet så fint! Hvad synes I om min idé?

Since I’m out traveling again and I would hate it if my computer broke while traveling, I went by the post office some days ago. “How would that make sense?”, you might think. Well, here’s the deal: my last computer sleeve vanished the last time I was traveling, and since I haven’t found a good sleeve to protect my computer from getting bumped around in my suitcase, I figured that a bubble wrap-lined envelope would do the job. So I went down to the post office, got my envelope and then I went by Tiger to get stickers and tape, then I went home and went mad with the scissors, glue, tape and stickers. I think the envelope turned out quite nice and quirky and is a great substitute for a sleeve, so I’ve started considering if I even want a real sleeve – this one does the job so well! How do you like my idea?