en tur i tempel

 photo hairtemple2_zpsa1466d5b.jpg photo hairtemple3_zpsd55f986d.jpg photo hairtemple1_zpsf049ce50.jpg

Måske husker I dengang jeg viste jer nogle flotte, flotte hårbilleder og udloddede en tur til frisøren for flere måneder siden? Well, siden da var mit hår blevet ret så smadret i enderne og jeg synes jeg havde brug for en lidt lidt mere sommerlig farve i håret, så jeg vendte tilbage til Hairtemple i Aalborg, hvor jeg sidst var så heldig at få behandlingen gratis. Denne gang var jeg kommet efter samme behandling, men med anderledes forudsætninger – jeg blev simpelthen så positivt overrasket sidst jeg var i frisørstolen hos Ramon i hårtemplet, at jeg hellere end gerne vendte tilbage som betalende kunde! Så nu kommer det her indlægs egentlige formål: jeg vil slet og ret virkelig gerne lave en lille anbefaling af Hairtemple, da jeg har haft sådanne positive oplevelser deroppe. Ramon, frisøren, er en ualmindeligt grundig frisør og colourist, uddannet hos Tony & Guy, og hver gang man besøger ham, får man hans fulde opmærksomhed, en god snak om hår og en excellent behandling. Både denne gang og sidste gang fik jeg lavet en hulens masse highlights i frisuren, som Ramon tager sig, ih, så god tid – på den gode måde altså! Han sørger for at alt ordnes til punkt og prikke og at intet overses. Derefter røg jeg en tur i massagestol, hvor jeg fik vasket håret, en grundig hovedbundsmassage og sidst, men ikke mindst, et varmt, aromaterapeutisk håndklæde i håret, så jeg rigitg kunne slappe af. Ramon og jeg begge var enige, da han tog mig med hen til hårvasken; “now comes the good part!”. Virkelig! Den omgang kunne jeg snildt bruge hver dag, ih! Sidst men ikke mindst fik jeg kappet alle de ærgerlige ender af manken, så den blev frisk og lækker og fik en smule mere liv i sig igen. For hele molevitten kom jeg af med ca. 1200kr, hvilket jeg havde det overraskende godt med at give ud, mit nærige sind taget i betragtning – så ved man, at man er tilfreds! Min søster kom også en tur i både massage- og frisørstolen samme dag, hvor hun også fik hele massage- og aromaterapituren og en klipning af hendes (virkeligt)lange lokker, altsammen til den nette sum af 400kr. Det jeg egentlig vil sige omkring det hele er, at hvis du snart skal friske høstakken op ikke hader fantastisk behandling, bør du drage mod Hairtemple. Salonen ligger lige over Kaffebaren på hjørnet af Algade og Roldgade i Aalborg og indgangen er oppe ad trappen, hvis du bevæger dig lidt ned af Roldgade. Forresten, hvis det ikke er gjort klart, er det her indlæg ikke sposoreret – fuldstændigt kontrært..
Jeg kunne bare ikke holde på hemmeligheden mere.

Maybe you remember when I showed you a bunch of pretty, pretty hair-photos and gave away a trip to the hairdresser’s some months ago? Well, since then, my hair has become quite dry and split on the ends and I felt like I needed a bit more of a summery colour, so I returned to Hairtemple in Aalborg, where I was lucky to get a free cut and colour the last time I went there. This time, I’d come back for the same treatment, but with other motives – I was so pleasantly surprised the last time I was in the hairdresser’s seat at Ramon’s that I had to come back as a paying costumer! So here’s the real deal with this post: I’m simply going to bring you a recommendation of Hairtmple, since I’ve had such positive experiences going there. Ramon, the hairdresser, is an incredibly thorough hairdresser and colourist, trained at Tony&Guy’s, and every time you come to visit him, you get his full attention, a good chat about hair and an excellent treatment. Both this time and the last ime I went, I got a great load of highlights in my hair, which Ramon takes very good time doing – in a good way, that is! He makes sure that everything is done perfectly and that nothing is overlooked. Afterwards, I was sat in the massage chair, where I got my hair washed, got an amazing head massage and last, but not least, a hot arometherapeutic towel around my hair, so that I could relax properly. Ramon and I agreed, when he walked me to the massage chair: “now comes the good part!”. And must I say, it was the very best part! This kind of treatment would be very welcome in my daily routine! Last but not least, I had all of the dry and split ends cut off of my mane, and had it  made fresh, healthy and more lively. For the entire thing, I paid around 1200DKK, which I felt surprisingly ok with, my stingy nature taken into consideration – then you know, you’re content! My sister also came by Ramon’s that day and got the same treatment in the massage chair and had some of her long locks cut off, all for the price of 400DKK. So, what I mean to say with this post is, that if you need to feshen up your haystack and don’t resent wonderful treatments, you should start walking towards Hairtemple. The salon is situated right above Kaffebaren on the corner of Algade and Roldgade in Aalborg, and the entrance is up the staris, once you’ve gone a bit down Roldgade. And by the way, if  I haven’t made myself clear, this isn’t a sponsored post – quite to the contrary actually..
I just couldn’t keep the secret to myself anymore.