endelig blev det mig!

handbracelet from Low Luv x Erin Wasson, star earrings from House of Harlow 1960, claw earrings from Made Her Think, connected rings from Bop Bijoux, stacked ring from Made Her Think, three studs knuckle ring from Adia Kibur. All found at www.shopbop.com

Da jeg forleden deltog i denne konkurrence på Shopaholic Sisters’ blog gjorde jeg det egentlig bare for hyggens skyld og heldigt nok – for det var mig der vand den! Altså et gavekort på 100 dollars (altså 527kr) til http://www.shopbop.com/! Jeg har kigget længe og ved simpelthen ikke hvad jeg skal bruge mit heldige gavekort på, men har lige lavet et par collager for at få overblik over alle de ting jeg ønsker mig. Jeg overvejer lidt at investere i en ny læderjakke fra enten Acne, Helmut Lang eller Dsquared2 og så bruge gavekortet som en lille rabat. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?
When I recently took part in this contest at Shopaholic Sisters’ blog, I did if just for fun and what luck – I won! I won a 100dollar giftcard for www.shopbop.com! I’ve looked and looked at the ite and I just cant decide, so I made a few collages to get an overlook of all the things I want. I’m thinking a bit about investing in a new leatherjacket from Acne, Helmut Lang or Dsquared2 and then use the giftcard as a discount. What would you choose if you won?