endnu et london outfit

LIPS: stained with DUBONNET by MAC, TURTLE NECK: FØTEX, SWEATER: ASHISH(gifted by asos), BACKPACK: ASOS(gifted by asos), SKIRT: SECOND HAND, SOCKS: H&M, SHOES: MARNI

Efter at have set rullekraven med håret stoppet ned i overalt på de københavnske catwalks i januar, kunne jeg altså ikke dy mig for lige at kaste mig udi “layering” med netop rullekraven som en lille ekstra detalje til mit outfit. Eftersom jeg er, ih, så glad for min høflige sweater fra Ashish, kunne jeg ikke lade være med at tage den med til London, hvor det også viste sig at resten af verden er mindst ligeså glad for den. Jeg sammensatte den med et ret så afslappet og skole-agtigt outfit bestående af førnævnte rullekrave, et stribet skørt, rygsæk og gode, klassiske hvide sokker i snøresko – selv er jeg ret glad for det! Forresten, hvis I vil se et nuttet billede af mig i netop dette outfit så klik HER! Hvad synes I om outfittet?

After having seen the turtleneck with hair tucked into it all over the Copenhagen runways in January, I couldn’t help but try to get into some layering with the turtleneck as an extra detail to the outfit. And since I love my polite sweater from Ashish, I had to bring it to London, where I found out that pretty much everyone else loves it just as much as I do. I put it with a quite laid back and school-like outfit with aforementioned turtleneck, a striped skirt, a backpack and the classic white sock in a lace up shoe – I quite like it a lot! And if you’d like to se a super cute photo of my in this outfit, go HERE! How do you like my outfit?