et hit i Asien

 photo asiacosmogirlidonesia_zpsbb587682.jpg photo asiacosmogirlindonesia_zps754f950e.jpg photo asiacosmogirlindonesia_zpsfc102abd.jpg photo asiaellegirljapanmajfull_zpsbc3cd73a.png photo asiamarienylonworldkawaiibook2_zpsd0dc3bd0.jpg CosmoGirl Indonesia, ElleGirl Japan, Nylon World Kawaii Book

Som nogle af jer nok så på min instagram for en måned eller to siden og også hørte lidt om på facebooksiden engang, er jeg åbenbart det nye Michael Learns to Rock(nej, okay, måske lige i overkanten..). Jeg er et par gange blevet kontaktet af asiatiske magasiner, der gerne ville lave en feature med mig. Først var det ElleGirl Japan, som, ifølge min kontakt hos dem, både havde mig med i deres april- og majnummer. Jeg skulle have fået begge blade med posten, men desværre nåede de aldrig frem.. Dog sendte ElleGirl Japan mig en pdf af min side i maj-nummeret, som I ser næstnederst, og mine besøgstal fra Japan er steget ret så markant. Forresten, hvis nogle af jer excellerer i japansk, må I hellere end gerne fortælle mig hvad der står! Derudover hev CosmoGirl Indonesia også fat i mig og bad mig lave et lille interview, fortælle om mine største ønsker til garderoben og sende nogle af mine billeder til dem. Det resulterede i den fine feature i april-nummeret, som I ser på de tre øverste billeder – et blad der nemlig nåede hele vejen hjem til Nøvling. Sidst men ikke mindst, er jeg belvet fortalt at jeg er blevet spottet i flere asiatiske magasiner – hovedsageligt i streetstyle-sammenhæng, som f.eks i Nylons World Kawaii Book, som min veninde, Julie, købte med hjem fra en tur til Japan fr nogle måneder siden. På den ene side, synes jeg det er ultra sejt at se mig selv på de glittede sider, men på den anden side har jeg en underlig distance til det – jeg mener, det der, det er jo ikke mig. Marie fra Nøvling er altså ikke i blade fra den anden side af verden med sprog jeg ikke fatter et ord af! Men sådan er virkeligheden nu engang alligevel og jeg synes det er lidt gakket.. Ikke desto mindre skriver jeg mig nu på listen over hittende danskere i Asien i selskab med Aqua, Michael Learns to Rock og den lille havfrue(jeg har lige sammenlignet mig selv med et nationalklenodie.. Så er verden af lave!) – sikket selskab! Hvad siger I til det?

As some of you might have seen on my instagram a couple of months ago and also heard a bit about on my facebook page, apparently, I’m the new Michael Learns to Rock(no, okay, maybe a bit over the top..). I have, a couple of times, been contacted by Asian magazines, who wanted to feature me. First ElleGirl Japan got a hold of me and, according to my contact person, featured me in both their April and May issues. I was supposed to get both mags with the mail, but unfortunately, they never made it here.. ElleGirl Japan did, though, email me a pdf of my feature in the May issue, which is on the fourth picture, and my pageviews from Japan have skyrocketed. Oh, and by the way, If any of you excel in Japanese, you’re very welcome to translate what they wrote about me! Furthermore, CosmoGirl Indonesia got a hold of me and asked me to do an interview, tell a little about my wardrobe wants and send them some of my outfit photos. It resultet in the nice feature in their April issue on the first three photos – a magazine which made it all the way home to Nøvling. Last but not least, I’ve been told to have been spotted in verious other Asian mags – mainly on the street style pages, for example in Nylon’s World Kawaii Book, which my frined, Julie, brought home for a trip to Japan some months ago. One one hand, I think it’s super cool to see myself on the glossy pages, but on the other hand I have a weird dinstance to all of it. I mean, that right there, that’s not me. Marie from Nøvling doesn’t appear in magazines from the other side of the world written about in languages I don’t understand at all! Oh, but for some reason I do, that’s reality and I think it’s pretty silly.. Well, at least I can now put myself on the list of famed(well, kind of) Danes in Asia accompanied by Aqua, Michael Learns to rock and the littl mermaid(haha, I just compared myself to a Danish national treasure. The world is officially without any sense!) – quite a company! What are your opinions on all of this?