et lappe-dilemma

patches-1

Jeg er blevet grebet af endnu en trend. Engang besluttede jeg mig for aldrig at være med på trends, mens de stor på, men først hoppe på dem, når de var blevet u-trendy igen, hvis jeg altså havde lyst.. Men jeg kan altså ikke lade være! Jeg er blevet totalt grebet af lappe-trenden, må jeg indrømme. Efter at have set utallige modetyper slentre rundt i deres lappede jeans og denim-jakker de seneste modeuge-sæsoner, kan jeg ikke holde mig tilbage mere!

Derfor har jeg været omkring Etsy og købe en masse lapper(som jeg købte HER), som jeg kan sy på.. øhm, ja, jeg skal lige finde ud hvad jeg skal sy dem på, men nu har jeg dem i hvert fald! Så ja, jeg har et lille problem med hvad jeg egentlig skal sy mine lapper på – jeg havde tænkt mig at købe en denim-jakke og overødsle den med lapper, men her sætter så mit andet problem ind: da jeg købte lapperne troede jeg at de var større end de var, så nu står jeg med 13 mini-lapper og en anker-lap i den størrelse, jeg troede de allesammen ville blive – omkring de 5-7 cm i bredden.

Så nu tyer jeg til jer, mine kære læsere: hvad ville I stille op med sådan en omgang små lapper? Skal jeg anskaffe mig en denim-jakke eller et par denim shorts, købe en masse flere lapper og smække dem derpå? Skal jeg sy dem på min denim-smækkjole med mulighed for at de vil ødelægge potentielle styling-muligheder ved at af-neutralisere kjolen? Pt. tror jeg at jeg hælder mest til at anskaffe mig et par nye shorts og flere lapper og gå amok..

Men hvad synes I? Jeg er åben for idéer!

 

SHOP LAPPEDE SAGER:
[show_shopthepost_widget id=”88282″]